INBJUDAN. Svenska motståndsrörelsen bjuder härmed in till en öppen självförsvarskurs i Sundsvall. Kursen kommer att pågå mellan lördagen den 29 juni och söndagen den 30 juni.

selvforsvar

Om kursen
Under kursen kommer man att få lära sig grunderna till ett effektivt självförsvar som fungerar i verkligheten. Kursen innefattar både ren teori och mer praktiska övningar. De praktiska övningarna är dock inte alltför fysiskt krävande. Kvinnor kan utan problem delta i kursen. Ungdomar som är i högstadieålder eller äldre kan delta tillsammans med sina föräldrar.

Kursen kommer att hållas av Svenska motståndsrörelsens egen vildmarksguide och självförsvarsexpert. Kursledaren har bakgrund inom det militära och är en professionell närstridsinstruktör.

Pris
Priset för denna tvådagars kurs är 500 kronor per person, vilket är betydligt mindre än vad en liknande kurs vanligtvis kostar i privat regi. I priset ingår inkvartering under hela helgen som kursen pågår. För 250 kronor per dag kan du alltså lära dig att försvara dig själv, dina kamrater och dina nära och kära!

För familjer gäller också familjepris. Familjepris för två personer är 850 kronor och för tre personer är priset 1200 kronor.

Mer information
Kursen kommer att hållas i Sundsvall och pågå från lördagen den 29 juni till söndagen den 30 juni. Kursen börjar klockan 08:00 på lördag och slutar innan klockan 18:00 på söndag. Långväga deltagare kan anlända till Sundsvall redan på fredag, övernattningsmöjligheter under natten till lördag finns och inga kostnader för det tillkommer. Hör av dig för mer information.

Kontakta Martin Saxlind0703690287 eller martin.saxlind@nordfront.se för att anmäla er till kursen.

VARMT VÄLKOMNA!


  • Publicerad:
    2013-06-22 15:00