Den Bonnierägda kanalen TV4 visade under onsdagskvällen ett avsnitt av Kalla fakta som handlade om irakiern Taimour Abdulwahabs terrordåd i december 2010 då han sprängde sig själv i centrala Stockholm, mitt under julhandeln.

Kalla faktas reporter Magnus Wennerholm uppger att syftet med reportaget var att kartlägga gärningsmannens förflutna. Redan i inledningen av reportaget får vi höra tonerna av nationell musik och se gamla filmer från 90-talets konserter med ”heilande” skinnskallar och svastikafanor. Vidare så intervjuas en anonym ”nazist” över telefon som berättar om hur de brukade vara i bråk med invandrarna i Tranås, där Taimour Abdulwahab växte upp.

Stora delar av reportaget fortsätter i samma anda, med små vinklingar och gliringar om att det är ”rasismen” i Sverige som drev gärningsmannen till dådet. Visst sägs det aldrig rakt ut och dessutom vävs också en och annan teori in i det hela, men den röda tråden är tydlig; det här är ”rasisternas” fel!

Som grädde på moset avslutas det ca. 20 minuter långa reportaget med att ”nazisten” i telefonen nämner att han satt upp klistermärken från Svenska motståndsrörelsen på Taimour Abdulwahabs familjs ytterdörr. Helt plötsligt lämnas det alltså fritt för tittaren att själv kunna dra parallellen att det i slutändan var vårt fel!

Sist jag tittade efter så var det inte Svenska motståndsrörelsen fel att Sverige blivit invaderat av närmare två miljoner rasfrämlingar. Nej Taimour Abdulwahab hade inte ens befunnit sig innanför Nordens gränser om det inte vore för våra sionistlakejer till politiker. Utan förrädarstyret och deras älskade mångkultur kan jag garantera att detta illdåd aldrig hade ägt rum.

Vad jag vidare kan garantera är att så länge vi inte tar itu med de verkliga problemen och avsätter Nordens regeringar till förmån för ett styre som tar tillvara på det nordiska folkens intressen, och illa kvickt påbörjar repatrieringen av rasfrämlingar, så var denna självmordsbombare i Stockholm kanske den första men långt ifrån den sista. Nej, högst sannolikt så var detta bara början…


  • Publicerad:
    2011-11-18 00:00