Ännu en månad har gått och juli är till ända. Juli är kanske mest känd bland svenska folket som månaden då flest människor går på semester. Kampen för ett fritt Norden får aldrig avstanna och Motståndsrörelsens aktivister kan därför aldrig gå på semester. Så semestermånad till trots har kampmaskineriet ångat på. Efter att jag var lite besviken i förra månadens rapport är det glädjande att nu kunna skriva att antalet kamprapporter åter har ökat. Största delen av rapporterna har Näste 3, med verksamhetsområde i Skåne och Blekinge, stått för, men viss ökning har det även varit i Stockholm och Norrland. Inget näste kan dock klappa sig på bröstet, för även om det ser bättre ut är jag helt övertygad om att vi tillsammans kan ännu mer om alla bara ger lite till.

Motståndsrörelsen går framåt…
Månadens mest omtalade aktivitet är utan tvivel manifestationen i Bollnäs efter att en 18-årig flicka blivit gruppvåldtagen av främlingar där. Motståndsrörelsens aktivister mobiliserade blixtsnabbt med ett klart och tydligt budskap till de som gjort mångkulturen möjlig och därmed bär det yttersta ansvaret för brott mot vårt folk likt detta. Det är få, om ens någon, politisk organisation i Sverige som så snabbt kan mobilisera en aktivitet likt denna med så goda resultat som de uppnådda. Kontakt har tagits med flera Bollnäs-bor som vill vara Motståndsrörelsen behjälpliga och redan i skrivande stund vet jag att så väl föredrag som aktiviteter är inplanerade inom kort.

…men inte bara i Bollnäs
Samma helg som manifestationen i Bollnäs, i en helt annan del av landet, samlades aktivister för att hålla ett marknadsbord med försäljning och propagandaspridning på Degeberga marknad. Trots att aktivisterna blev enormt motarbetade av marknadsledningen under hela helgen delades ett tusental flygblad ut, en del skrifter och böcker såldes och flera människor fick komma i kontakt med Motståndsrörelsen.


Degeberga marknad.

Det visar på styrkan att vara en del av en organisation att kunna hålla flera lyckade och manskrävande aktiviteter på samma dag på olika platser i landet. Det kräver organisering och struktur och kan därför aldrig genomföras av något nationellt kompisgäng eller någon lös sammansättning av ”obundna”.

Månadens basaktivism
Även i Blekinge har en marknad besökts. Här hade aktivisterna inget marknadsbord så det förekom ingen försäljning, men ca 500 flygblad bytte ägare på Ronneby marknad innan de samlade gemensamt åkte vidare för att titta på en runsten i närheten. Det var en mycket lyckad dag i Blekinge och det ryktas att fler är att vänta.


Ronneby marknad.

Flygblad från kampanjen ”Massinvandringen – en tickande bomb!” har haft fortsatt spridning i hela landet. Tiotusentals utdelade blad i brevlådor varvas med offentliga flygbladsutdelningar bland annat på Brommaplan i Stockholm. Överallt i landet genomförs dessa propagandaspridningar och nästan alltid problemfritt.


Stockholmsaktivist diskuterar med en herre på Brommaplan.

Nya vägar
Flygblad i all ära men vi måste samtidigt ständigt försöka hitta nya vägar och tänka ”utanför boxen” för att kunna bekämpa det rådande systemet än mer effektivt. Detta visade Marcus Andersson från kampgruppen i Hudiksvall prov på genom att JO-anmäla migrationsverkets chef i Söderhamn då denne försökte undanhålla offentlig information från medborgare med ”fel” åsikter.

I Hälsingland har det dessutom anordnats en uppskattad och lärorik vildmarkshelg för medlemmar med familjer.

Övriga Norden
Kampen i Norge och Finland går framåt även den. I Norge blev våra aktivister anonymt hotade av maskerade vänsterextremister att de skulle åka på rejält med stryk om de bedrev aktivism i Bergen. Hotet möttes upp från Norska motståndsrörelsen med intensifierad aktivism i just Bergen. Detta utan några som helt problem. Norska motståndsrörelsens aktiviteter har dessutom fått fortsatt stor uppmärksamhet i media under månaden

Tråkiga besked
Tyvärr har det inte bara hänt roliga och bra saker under månaden. Vi fick också mottaga det oerhört tråkiga beskedet om att kamrat Per Lindfors gått bort, sörjd och saknad av många i Organisationen. Jag avslutar därför denna månadssummering med honom i tankarna och uppmanar samtliga nationalsocialister i Norden att hedra denne fallne kamrat på det vis som jag tror och hoppas att alla nordiska krigare vill bli hedrade på – genom att allihopa, tillsammans, slita ännu hårdare och se till att göra ännu mer nytta för kampen!

Augusti står framför oss kamrater. Varför sitter ni fortfarande här och läser? Ut med er och sprid sanningen istället!


  • Publicerad:
    2012-08-03 19:00