Hoppa till huvudinnehåll

Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Motståndsrörelsen genomförde offentlig aktion på Gotland!

Av Redaktionen, 2016-10-09
redaktionen@nordfront.se

GOTLAND. Nordiska motståndsrörelsen genomförde tidigare idag en offentlig flygbladsutdelning vid Östercentrum på Gotland med anledning av gruppvåldtäkten och den senaste veckans händelser på ön.

motstandsrorelsen-gotland

gotland-n1

Gotlänningar som är intresserade av politisk förändring fick tidigare idag möjlighet att prata med Nordiska motståndsrörelsens aktivister som delade ut flygblad på Östercentrum.

Polisen höll sig i bakgrunden och störde inte aktiviteten. Tidigare har det framkommit att det skickades polisförstärkningar till ön för att ”möta eventuella opinionsyttringar”.

Efter aktiviteten skriver lokaltidningen Hela Gotland följande:

Vid 14.30-tiden inkom rapporter om att det blivit en mindre sammanstötning mellan demonstranterna och förbipasserande som gjorde att polisen fick ingripa.

Nordfront kan dementera att det ska ha blivit någon ”sammanstötning”. Personer som var på plats rapporterar till Nordfront att det som hände var att ett invandrargäng betedde sig hotfullt och ville att Motståndsrörelsens aktivister skulle följa med och ”göra upp”, varpå de fick svaret att aktivisterna inte är några huliganer och att invandrarna fick angripa dem där de stod ifall de ville slåss.


  • Publicerad:
    2016-10-09 12:25