Lördagen den 19 maj arrangerade Svenska motståndsrörelsen ett offentligt möte i småländska Mariannelund som ett led i kampanjen ”Massinvandringen – En tickande bomb”. Mariannelund är en ort som har drabbats hårt av mångkulturen, varför det inte var förvånande att intresset för Motståndsrörelsens möte var tämligen stort.

Solen sken då ett större antal aktivister anlände på Mariannelunds torg för att, redan en timme innan dagens tal skulle påbörjas, förbereda scenen och samtala med ortsbefolkningen runt om torget. Det var redan från början uppenbart att det skulle bli ett lugnt och trevlig möte i det fina vädret, då såväl lokalbefolkningen som de fåtal poliser som kommenderats till plats gav Motståndsrörelsens aktivister ett väldigt gott bemötande.

Polisen hade en lugn stund

Först upp på scenen var Henrik Pihlström, som informerade de samlade om talen som snart skulle hållas och att folket var varmt välkomna att utnyttja detta tillfälle att samtala med representanterna från Motståndsrörelsen som fanns på plats.

Dagens första talare var nästeschef Simon Lindberg som riktade hård kritik mot situationen i Mariannelund, där Emil i Lönneberga-idyllen totalt har rämnat.

När Lindberg talade om Bruzahems VD, Markus Kyllenbeck, som tjänar enorma summor judaspengar på att hyra ut fallfärdiga lägenheter till Migrationsverket hördes applåder från runtom torget.

”Jag hoppas att inte Birgitta Johansson och andra mångkulturvurmare är representativa för hela bygden, men jag önskar ändå att åtminstone någon av alla dessa naiva världskramare fick sig en tankeställare efter gruppvåldtäkten som skedde där i december förra året. Eller finns det kanske fler som önskar gå på fest med de exotiska och spännande främlingarna på Gärdets flyktingförläggning? Varsågod och gå i så fall, jag tänker då inte hindra er. Tvärtom önskar jag er en trevlig vistelse i framtidens Mariannelund!”  sade Lindberg i sitt tal, och fortsatte detta med att uppmana folket i Mariannelund att bekämpa de krafter som inte bara förstör detta lilla samhälle, utan hela Norden.

Efter paus med vidare flygbladsutdelning och samtal med de samlade på torget var det dags för Pär Sjögren att tala. Sjögren talade om massinvandringen och mångkulturen ur ett större, nationellt perspektiv, där det riktades hårda slag mot politiker, som mot folkets vilja har genomdrivit denna förändring vilken inte kan ses som något annat än en total omstörtning av det samhälle som en gång var Sverige.

”Även om rasfrämlingarna är förövarna så är det politikerna som bär det yttersta ansvaret för vad som sker. Utan folkförrädarna i riksdagens enorma svek mot folket skulle vi aldrig ha haft dessa problem.” sade Sjögren då han talade om det våld som varje dag riktas mot svenskarna, och avslutade sitt tal till höga tillrop och applåder med orden ”Gör din plikt, anslut dig till motståndet! Död åt mångkulturen, Sverige åt svenskarna!”

Då dagens tal var slut stannade Motståndsrörelsens medlemmar kvar på torget under någon halvtimme för att föra vidare samtal med folket. Dessa blev även inbjudna till ett efterföljande föredrag som hölls i Målilla av Pär Öberg, som behandlade ämnet flyktingpolitik, och således var en naturlig uppföljning av ämnet som behandlats på Mariannelunds torg denna dag.


  • Publicerad:
    2012-05-21 23:04