MÅNADSRAPPORT. Ännu en månad har förflutit och Motståndsrörelsen har gjort det som Motståndsrörelsen är bäst på, nämligen att röra om i grytan, skapa uppmärksamhet för vår sak och väcka känslor.

Månadens absolut största händelse, som sannerligen lyckades med samtliga dessa punkter, var stöddemonstrationen till Gyllene gryning i Stockholm den 9 november. Nära nog hundra stolta nationalsocialister marscherade genom vinande projektiler och våldsglada poliser för att visa sitt stöd åt de fängslade medlemmarna ur Gyllene gryning och för att hedra de två aktivister som kallblodigt mördades helgen innan. Demonstrationen skapade rejäl uppmärksamhet och fick flera personer att kontakta organisationen för att visa sitt stöd. En del nya medlemmar rekryterades dessutom som en direkt följd av den lyckade aktiviteten.

demo

Film från stöddemonstrationen sändes live, inte bara på vår egen kanal Nordfront, utan även i alla större etablerade mediakanaler. Att sionistmedia som vanligt gjorde allt de kunde, både före, under, och efter aktiviteten, för att smutskasta Motståndsrörelsen går inte att ta miste på, men det förändrar inte faktumet att vi har kommit så pass långt att de åtminstone känner sig tvungna att uppmärksamma oss. Vi är för stora, för intressanta och skapar för mycket väsen för att det ska gå att ignorera oss.

En annan aktivitet under november som väckte känslor, om än bland de redan anslutna, var Aktivistdagarna som avhölls 22-24 november. Årets tema, ”Professionalism i kampen”, avspeglade sig väl på hela arrangemanget som var både lärorikt och uppiggande för deltagarna. Det märks att organisationen börjar få allt bättre vana för denna typ av arrangemang som ständigt tycks bli bättre och bättre.

aktivistdagarna

Under Aktivistdagarna utannonserades det också att ett nytt näste bildats, nämligen Småland som numera heter Näste 7, och att Näste 4 återuppstått. En del mer hemliga saker kom också fram som kommer bli mycket intressanta att följa den närmsta tiden och som garanterat kommer vara gynnsamma för vår sak.

ingemar_rickard

Vad har hänt mer lokalt runt om i landet då? Mest aktiva har tveklöst Näste 1 varit. Antalet aktiviteter i framför allt Stockholm, men också i Tierp, har varit otaliga. Förutom affischeringar och klistermärkesuppsättningar har det satts upp enorma Tyrrunefanor på högt belägna platser så att vår symbol tydligt åskådliggjorts för folket. Filmen nedan är från en liknande aktivitet tidigare i år:

I Skåne anordnades ett lyckat föredrag om Gustav II Adolf helgen innan krigarkonungens dödsdag och i Stockholm lades en krans ner vid Karl XII-statyn den 30 november.

I övriga landet har mycket fokus lagts på interna medlemsträffar. I Dalarna har det vandrats och spelats fotboll. I Småland arrangerades det en tidig julmiddag som blev mycket uppskattad. I norra Norrland har det tränats kampsport vid flertalet tillfällen och även i nedre Norrland har det hållits träffar och möten av olika slag.

Olika propagandaaktiviteter har för övrigt bedrivits i Göteborg, Mora, Malmö, Söderhamn, Sunnansjö, Borås, Jönköping, Örebro och Varberg bara för att nämna några orter.

I Norge har vårt budskap spridits på ett tiotal orter och det har även tränats självförsvar och anordnats friluftsaktiviteter och även i Finland rullar verksamheten på.

mont

Motståndsrörelsen får med rätta mycket uppmärksamhet. I den mörka tid som råder, när folk mer och mer börjar inse det rådande systemets brister och se sig om efter alternativ, är våra aktioner intressanta. Skrämmande, spännande, fängslande, chockerande, inspirerande, älskade och hatade. Folk reagerar på oss och vårt budskap. Reaktion är ett steg i rätt riktning i förhållande till ignorans eller ovetskap.

Låt oss därför fortsätta att pocka på folkets uppmärksamhet med intensifierad basaktivism, fler spektakulära aktioner och maffigare demonstrationer. Låt oss fortsätta göra både våra vänner och ovänner uppmärksamma om vår existens och att vi kommer kämpa tills sista blodsdroppen för att nationalsocialismen ska segra!

front

Månadens största/bästa…
…framgång: Den otroligt lyckade stöddemonstrationen i Stockholm till förmån åt Gyllene gryning. Demonstrationen visade upp en stark rörelse som definitivt är en kraft att räkna med.
…skärmytsling: Även här måste Stockholmsdemonstrationen stå som föredöme. Flaskor och bengaler blockerades med säker hand av sköldbärare, säkra utfall mot mötesstörare genomfördes och antalet svenskhatare som fick ont överträffar vida antalet skadade motståndsmän.
…skratt: ”Sköldattacken” under stöddemonstrationen som fångades på film har i det närmaste redan blivit legendarisk. Det iskalla agerandet fick mig att skina upp som en sol!

…systemmedlöpare: Att höja straffet för vår aktivist som agerat helt korrekt i en nödvärnssituation är makabert. Göta hovrätt visar åter på att likhet inför lagen inte gäller patrioter och är därför månadens mest vidriga systemmedlöpare. Och på tal om det, du har väl inte glömt att skänka pengar till vår kamrat för att hjälpa till med hans skadestånd?!


  • Publicerad:
    2013-12-06 12:00