POPULÄRT. Nyligen meddelade Svenska motståndsrörelsens ledare Klas Lund att organisationen ska starta en parlamentarisk gren. Nyheten har väckt stor uppmärksamhet, inte minst på yttrandefrihetsforumet Flashback där en tråd i ämnet låg högst upp på aktuella händelser.

Tyr-wanderer-1

Efter att Svenska motståndsrörelsens ledare Klas Lund tidigare i dag tillkännagav organisationens planer på en parlamentarisk gren har nyheten spridits som en löpeld i landets medier. De flesta dagstidningarna som till exempelvis Aftonbladet, Metro och Expressen har skrivit om beslutet.

Även den åsiktsregistrerande och sioniststödda organisationen Expo har rapporterat om den framtida partibildningen men menar på att Motståndsrörelsen kommer att få det tufft att samla ihop 1500 namnunderskrifter som krävs för att få registrera ett parti:

Nu återstår att se om Svenska motståndsrörelsen lyckas samla de 1500 namnunderskrifter som behövs för att säkra partinamnet i riksdagsvalet. Skulle partiet misslyckas kan det ändå ställa upp i val, men då med risken att någon annan registrerar samma partinamn. Det nya partiet, som ännu inte har ett namn, beskrivs av Klas Lund som en parlamentarisk gren av Nordiska motståndsrörelsen, den pannordiska organisation som Svenska motståndsrörelsen är underorganisation till och som innefattar underorganisationer även i Norge och Finland

På yttrandefrihetsforumet Flashback har dock en tråd i ämnet redan lästs av över 4000 personer samt legat på förstaplats bland aktuella diskussioner, något som påvisar ett stort intresse för organisationens nya satsning. Tråden ligger dock inte längre kvar på topplistan efter att en av forumets moderatorer slagit ihop den med tråden om Nordiska motståndsrörelsen.

nyhet toppar flashback


  • Publicerad:
    2014-10-02 18:00