SMÅLAND Att möta Nordiska motståndsrörelsen i Eksjö var en stor grej för Miljöpartiet. På sin hemsida publicerar man selfies och bilder från händelsen.

Det var under lördagen som Nordiska motståndsrörelsen bedrev valkamp i flera småländska städer. Däribland Eksjö där man höll ett torgmöte och stötte på Miljöpartiet de gröna.

Nu har Miljöpartiet publicerat en slags artikel från händelsen, som främst består av selfies på en leende ”man”. Miljöpartiet valde att ”markera” mot att Motståndsrörelsen höll sin valkampanj i Eksjö genom att ställa sig med ryggen vänd mot Motståndsrörelsens talare.

Nu-male från MP tar selfies med motståndsmän i bakgrunden.

”Bland det som sades kan man kortfattat säga att det handlade om att utomeuropéer är svin, våldtäktsmän och att alla sådana förstör Sverige, vita smålänningen är den som är bäst medan massinvandringen har förstört ett fungerande samhälle. Sådant hör inte hemma i vårt Sverige – allt detta tycker naturligtvis Miljöpartiet är ren nazistisk smörja. Sådant hör inte hemma i vårt Sverige!”, sammanfattar Miljöpartiet mötet.

Resten av artikeln består av bilder på dem själva med Motståndsrörelsen i bakgrunden.

Motståndsrörelsen.se kan man läsa utdrag från talen av Jonas Jensmark och Hampus Maijala, som hölls i Eksjö.