ENGLAND. En muslimsk exorcistpräst mördades i måndagskväll på Ruqyah terapicenter på Greatorex Street i Östra London.

Trots att polis och ambulanspersonal snabbt var på plats lyckades man inte rädda hans liv då hans skador var för allvarliga och han avled på plats. En 43-årig man greps strax efter attacken och polisen söker inte heller några andra misstänkta. Den misstänkte sitter nu häktad och hade skador som han fick föras till sjukhus för.

Friends of Islam har insinuerat att han skulle ha mördats av en psykiskt störd patient som trodde sig vara besatt av demoniska andar. Minhaj Kibriyah, som arbetade i närheten av där mordet tog plats, sa följande till Daily Mail:

— Massor av demoner besätter människor och det här är en kris. Det är mycket möjligt att en demon ville attackera honom. Dom här demonerna hyser ett agg och det är mycket möjligt att dom tog över hans kropp för att använda den i en attack mot prästen.

En annan person som var vän med den misstänkte, som önskar vara anonym, säger istället till Daily mail att den vettigaste anledning torde vara att kunden var missnöjd.

— Ryktet säger att personen i fråga tyckte att han hade fått dåliga råd och därefter attackerat prästen, säger den anonyme personen.

År 2013 rapporterades det att dessa präster tog hutlösa summor i betalt från bräckliga individer, så mycket som 3 400 kronor kunde en session gå på.
Offer för sexuella övergrepp, narkomaner och personer med personlighetsstörningar tillhör dom som vanligen söker hjälp från muslimska voodopräster.

Källa:
Muslim exorcist murdered at ‘voodoo’ healing center in East London


  • Publicerad:
    2015-09-16 17:15