Vi får ofta in meddelanden till Motståndsrörelsen via e-post och artikelkommentarer där avsändaren önskar att vi ska komma till just dennes hemort för att sprida budskapet.

”Jag besöker er sida regelbundet och tycker att det ni gör är riktigt bra. Jag undrar när ni kommer till x?” eller ”Det skulle vara riktigt bra om ni kunde besöka x någon gång, ni skulle behövas här!”, är vanliga meddelanden vi får från sympatisörer land och rike runt. Denna artikel vänder sig just till er som skickar oss dessa meddelanden eller går i liknande tankar.

För att lyckas med våra långtgående visioner om att skapa ett fritt och enat Norden, måste vi nå ut med vårt budskap ännu mer och till ännu fler.
Vi har därför för avsikt att sprida vårt budskap till alla Nordens invånare och att väcka varje slumrande arier till kamp. Faktum är att vi varje vecka faktiskt har regelbundna aktiviteter i flera städer runt om i Sverige, Norge och Finland och vårt budskap når tusentals nya individer varje månad. Vår aktivism är mer omfattande än den som visas på hemsidan då allt vi gör tyvärr inte kommer upp som rapporter av olika anledningar. Men det är inte tillräckligt, vi når ändå långt ifrån alla. Vi är inte överallt trots att det är vår vilja och ambition.

Den bistra sanningen och förklaringen till detta är att vi inte är tillräckligt många aktivister för att det ska vara möjligt. Visst är vi i ett ständigt expansivt skede och växer hela tiden, så svaret på frågan när vi kommer till stad A eller stad B är ändå alltid: förhoppningsvis inom kort.

Men för att påskynda det hela, för att kunna sprida budskapet överallt så är min motfråga till er; varför ansluter ni er inte? Varför ser ni inte själva till att bli en del av Motståndsrörelsen och hjälper till att sprida vårt budskap i just er stad?

För ni behövs sannerligen. Inte av mig, egentligen inte ens av Motståndsrörelsen, nej det är ert folk som behöver er! Så istället för att undra när vi kommer till er, så hörsamma blodets kall och se själva till att komma till oss istället. Kom med i kampen för Nordens frihet!

På flertalet orter har vi stödmedlemmar som vill vara mer aktiva men som känner sig ensamma där de bor. Jag vågar dessutom påstå att vi har sympatisörer i varenda stad i hela Norden som av olika anledningar inte ansluter sig. Flera av dessa kommer att komma med i kampen så fort någon bara tagit första steget och genomfört första aktiviteterna. Varför skulle det inte kunna vara DU som genomför den första aktiviteten på din ort? Vad hindrar dig?

Visst man kanske inte kan ställa sig med en fana i centrum och sälja tidningar helt ensam, men klistermärken kan man alltid sätta upp och flygblad i villaområden kan man dela ut själv utan problem. Om du sen bara har lite tålamod och står på dig, så kommer ordet börja sprida sig om att Motståndsrörelsen kommit till stan och då är jag helt övertygad om att fler och fler kommer att följa din väg och ta upp kampen vid din sida. Så småningom har ni kanske en hel kampgrupp med dedikerade aktivister och regelbundna aktiviteter i just din stad.

Men inget händer av sig självt. Det krävs att någon agerar. Det krävs att DU agerar. Anslut dig till oss. Om inte som aktivist så åtminstone som stödmedlem.

Så svaret på frågan ”När kommer ni hit?” är alltså egentligen inte ”så småningom” utan snarare: Vi kommer till din stad när DU gör slag i saken!


  • Publicerad:
    2011-09-07 00:00