På lördagen åkte Näste 3 till Ängelholm för att bedriva kamp. Uppställning skedde på gågatan för offentlig propagandaspridning. Vädret var återigen på topp för Näste 3:s aktivitet och det var mycket folk i omlopp vilket gjorde att flygbladsutdelarna var upptagna.

Då Ängelholmsborna tenderar att rösta på Moderaterna hade vissa av människorna en viss snorkig attityd gentemot aktivisterna. De få människor med den attityden som stannade för att läxa upp aktivisterna blev verbalt nedtagna några pinnhål.

Det var inte bara snorkiga människor utan vissa av invånarna stannade upp för att lyssna på Motståndsrörelsens värderingar och åsikter. Framför allt gillade vissa av personerna hur Nordiska motståndsrörelsen står upp för sig själv. Diskussionerna med invånarna fortsatte och ämnen som massinvandring och rasfrågor behandlades.

Efter ungefär en och en halv timme med många flygblad utdelade ställde aktivisterna upp sig på led med fanorna högt och gick längs hela gågatan. En man gick fram med tummen upp och kommenterade att Motståndsrörelsen behövs.

Efter aktiviteten var klar i Ängelholm åkte medlemmarna vidare för att fika och när den var avklarad blev det ett månadsmöte. Dagen avslutades med en gemensam träning.


  • Publicerad:
    2018-11-06 06:00