Lördagen 29 juli samlades delar av Näste 4 för en offentlig flygbladsutdelning i Härnösand. Eftersom organisationens medlemsantal ökat i området den senaste tiden och staden samtidigt är hårt drabbad av mångkultur – bland annat ”kulturberikades” Härnösands Stadsfest med 19 anmälda fall av sexuella ofredanden och 3 våldtäkter förra helgen – så var platsen högst aktuell för ett besök. Tanken var att ingjuta hopp hos Härnösandsbor genom att visa dem att det finns ett organiserat motstånd till avvecklingen av det trygga västerländska samhället.

Två fanbärare ställde upp på den centrala gågatan och flygbladsutdelarna påbörjade informationsspridningen. Omgående så dök en aggressiv man upp och hotade aktivisterna med att ”om man inte försvann från gatan” så skulle han ringa dit sina kompisar och genom våld tvinga Motståndsrörelsen därifrån. Aktivisterna noterade hotet för att sedan fortsätta upplysningsarbetet till förbipasserande.

Det var inte mycket folk i centrum denna dag och en majoritet av de som var i rörelse var rasfrämlingar, så flygbladsutdelningen gick lite trögare än vad man är vana vid.

Efter en stund så kom den aggressive mannen skrikandes, och med förstärkning av en rasfrämling försökte han verkställa hotet. Givetvis lyckades inte yttrandefrihetshatarna med sina planer utan blev snabbt och effektivt fysiskt tillrättavisade. Uppståndelsen lockade till sig fler nyfikna och aktiviteten fortsatte lugnt och fredligt.

En hel del intressanta diskussioner hölls med både negativt och positivt inställda personer. Till exempel så drog en kvinna det vita självhatet till en ny nivå när hon påstod att anledningen till att det, procentuellt sett, sitter fler rasfrämlingar i svenska fängelser än svenskar beror på att ”de svenskar som begår brott är mycket bättre lögnare” och att de därför inte fälls i domstol lika ofta (?!) Givetvis grundar sig sådana felaktiga analyser på att regimtrogen media oemotsagd kunnat propagera för att skuldbelägga och hetsa mot den vita rasen under mycket lång tid. Men lyckligtvis växer sig nationell sanningsenlig media, som Nordfront, sig starkare så att fulmedias lögner äntligen kan smulas sönder.

Motståndsmännen fick även flertalet lyckönskningar och ”bra jobbat”-kommentarer under de timmar aktiviteten pågick. Noterbart var även att svenskar i Härnösand som inte sjunger med i hjärntvättsmantrat om ”allas lika värde” upplevdes som kuvade. Och till dessa vill vi säga att så länge det finns en vilja finns det en väg och att viljan handlar om vårt folks frihet och överlevnad.

Nordiska motståndsrörelsen har kommit för att stanna, så på återseende Härnösand!


  • Publicerad:
    2017-08-01 15:00