NÄSTE 7. Nordfronts kampredaktör Sebastian Elofsson har intervjuat chefen för Näste 7, Magnus Wardmo, och skriver här om återupplivandet av nästet. Elofsson manar alla smålänningar och ölänningar vars hjärtan brinner för Nordens folk att ansluta sig till Motståndsrörelsen och aktivt engagera sig i Näste 7.

När områdena som utgör Näste 7 för några år sedan delades upp mellan Näste 1, Näste 2 och Näste 3 gjordes det av främst praktiska skäl. Men nu är tiden mogen för en återuppbyggnad av Näste 7 och under Aktivistdagarna i slutet av januari kom beskedet att det sedan tidigare nedlagda nästet nu återupplivas.

Det finns flera anledningar till varför Småland och Öland behöver ett eget näste och en av dessa är att det inom området som det ”nya” nästet utgörs av finns en enorm potential att rekrytera fler kämpar. Det finns flera nationellt sinnade svenskar i Småland som vill organisera sig men som inte har kunnat göra det på grund av att där inte har funnits någon tydlig möjlighet till det.

Men med återupplivandet av Näste 7 har smålänningarna nu möjligheten att organisera sig till kamp för folk och ras. För mig personligen är beskedet om Näste 7 extra glädjande eftersom att jag själv ursprungligen kommer från Småland.

För ett tag sedan kontaktade jag Magnus Wardmo som har blivit utsedd till chef över Näste 7 och vars stora och viktiga uppgift med att återuppbygga nästet nu ligger framför honom. Vi pratade om hans personliga och politiska bakgrund samt hur han ska gå tillväga för att bygga upp nästet igen.

Magnus Wardmo under årets upplaga av Aktivistdagarna.

Hej, innan vi börjar så kan väl du berätta lite om dig själv?

Som en del av läsarna redan vet så heter jag Magnus Wardmo och har kommit upp i den åldern att man helst inte vill tänka på det.

Nej, skämt å sido. Ser en ära i att åldras, med åren kommer en livserfarenhet som inte går att läsa sig till eller på annat sätt tillskansa sig.

Är snart 48 år, bor i Emmaboda kommun i sydöstra Småland men är ursprungligen nordupplänning. Har långt ifrån ett prickfritt register bakom mig, men tog ett livsavgörande beslut för drygt 10 år sedan och repade till mig. Så nu är jag industriarbetare med en hantverksutbildning i ryggen.

Redan på 1990-talet började jag engagera mig politiskt som fristående medhjälpare till SD i Höör, men såg mig redan då som en nationell socialist och SD var inte ett tillräckligt radikalt alternativ för mig. Någon annan organisation hade jag inte kontakt med på den tiden och internet var inget man hade tillgång till då.

Under många år var jag överhuvudtaget inte engagerad inom något som hade med politik att göra, jag röstade inte ens i valen.

År 2012 inbillade jag mig fortfarande att det enbart skulle gå att förändra Sverige på den parlamentariska vägen och jag gick med i Svenskarnas parti. Där stannade jag kvar till det bittra slutet och var vid nedläggningen distriktsledare för östra Småland.

Men i och med att jag såg att förfallet av vårt samhälle accelererade och det inte tycktes finnas någon möjlighet att få folk i min närhet att engagera sig mot vansinnet så började jag bli väldigt defaitistisk och kände mig inte som den nationelle kämpe som jag i grunden är.

Efter noga övervägande valde jag att ansöka som aktivist i Nordiska motståndsrörelsen. För mig gäller det att man satsar allt eller så kan man lika gärna lägga sig ner och låta fienden köra över en. Något mellanting som stödmedlem eller enbart partimedlem var aldrig något alternativ för mig.

Under Aktivistdagarna kom nyheten att Näste 7 återupplivas. Kan du ge läsarna någon inblick i hur verksamheten kommer att se ut?

Det är en fråga som i dagsläget är väldigt svår att besvara i detalj men det är bestämt att nästet skall få ta den tid det behöver för att växa på rätt sätt. En stabil grund är det viktigaste i alla byggen, vilket även gäller återuppbyggnaden av ett näste inom Motståndsrörelsen.

Men tanken är att vi kommer att bli ett vanligt förekommande inslag i gatubilden runt om i Småland och på Öland. Smålänningarna och ölänningarna kommer att märka av vår närvaro på ett betydligt mer påtagligt sätt i framtiden än vad de varit vana vid.

Vidare så kommer vi att höra med de andra nästena om hur de har gjort, vad som har varit bra och vad som har varit mindre bra. Därifrån kommer Näste 7 att byggas upp så att det blir mer anpassat till dess geografiska läge. Det blir till stor del ett landsbygdsnäste utan direkta kopplingar till någon specifik storstadsregion som våra kringliggande nästen har.

Så det första vi kommer att göra är att lägga grunden för nästet men smålänningarna kommer snart bli varse om att Småland har blivit en nationalsocialistisk zon och att Näste 7 är här för att stanna.

Vad är dina ambitioner för Näste 7?

Där får jag väl till viss del hänvisa till föregående svar. Men ambitionsnivån är hög, vi satsar på att bli en så stark kraft i samhället att alla måste förhålla sig till oss oavsett om man vill det eller inte. Vårt mål är att det är vi som i framtiden skriver dagordningen och att övriga kommer att tvingas ta med oss i sina beräkningar inom i stort sett alla områden i samhället.

Med den radikala nationalsocialism som vi kommer att företräda, kommer vi att tvinga alla makthavare att i slutändan lyssna till folkets vilja eller ännu hellre ställa sina platser till förfogande och överlämna makten till oss nationalsocialister.

Avslutningsvis, har du något som du vill hälsa Nordfronts läsare?

Ja, det är nu det gäller. Det gäller hela vårt folks framtid. Försätt inte chansen, utan anslut dig till Nordiska Motståndsrörelsen.

Var inte den som i slutändan ligger där på dödsbädden och ångrar din passivitet. Släpp internetkriget och kom med oss ut på gatan, för det är där vi kommer att vinna kampen.

Tänk nu noga efter; Vill du vara den som sitter i en sjukhussal med en nära anhörig som blivit ytterligare ett offer för mångkulturen och stilla tänka; ”Jag sa i alla fall vad jag tyckte på Facebook” eller vill du kunna se efterkommande generationer i ögonen och berätta att du, just du, gjorde de uppoffringar som tryggade deras framtid?

Jag tackar dig för att du ville ställa upp på den här intervjun och önskar dig all lycka med återuppbyggnaden av Näste 7!

Tack själv!

Det är nu det gäller – seger eller död!

Alla rakryggade nordiska män och kvinnor bör ta till sig av Wardmos ord. Vi har nu kommit till en tid då det inte längre går att vara en simpel passiv åskådare på läktaren. Horder av rasfrämlingar väller in över Europa och Nordens gränser. Mångkulturen breder ut sig likt en pest i samhället med bränder, mord och våldtäkter som en konsekvens av denna destruktiva samhällskonstruktion.

Och ansvaret för allt detta vilar på en liten illasinnad internationell klick av sionistiska bankirer och förrädarna i riksdag och regering. Vårt folks biologiska överlevnad och rätt till frihet står idag på spel och inga som helst populistalternativ likt Sverigedemokraterna kan rädda vårt folk! Folkets framtid kan endast säkras genom radikal och kompromisslös kamp.

Vi har två alternativ; antingen så kämpar vi med alla medel tillgängliga för att säkra vår existens eller så låter vi fienden förgöra allt som vi håller kärt och i slutändan även oss själva. Om du kära folkkamrat, som inte vill se ditt folk gå under, har fått nog av hycklande politiker, pengagiriga bankirer och lögnaktiga journalister som gör allt för att krossa dig, så finns det bara ett alternativ för dig. Res dig upp, krossa dina bojor och anslut dig till Nordiska motståndsrörelsen!

Jag förväntar mig att alla smålänningar och ölänningar med heder i kroppen går med i vår frihetsrörelse och marscherar i våra nordiska led!


  • Publicerad:
    2017-02-20 13:15