MALMÖ. I en intervju med Realisten berättar en 20-åring nationalist om sina erfarenheter under natten då han och flera andra angreps av vänsterextremister i Malmö.

Tidningen Realisten har låtit intervjua en 20-årig nationalist som var bland dem som attackerades av vänsterextremister i Malmö för snart tre veckor sedan.

Nationalisten berättar att han och några kamrater hade närmat sig Glasshuset i Malmö då de stötte på ett gäng arga unga kvinnor. När de fortsatte promenera sprang plötsligt ett 20-tal svartklädda och maskerade personer mot dem varpå nationalisterna försökte fly. Den intervjuade 20-åringen snubblade dock i en backe men fick snabbt hjälpa av sina kamrater som samtidigt försvarade gruppen mot förövarna. Då 20-åringen kommit upp på fötterna hade polis infunnit sig och spärrat av hela gatan.

20-åringen berättar att detta är långt ifrån första gången han attackeras. Han har fått sin husfasad nedsprayad, blivit hotad till livet av 30-35 personer utanför sin bostad, fått brev där man hotar med att ”ta till olika metoder” ifall han inte lämnar Svenskarnas parti och blivit jagad och attackerad av vänsterextremister på stan. Till råga på allt har förövarna aldrig dömts för något av detta.

20-åringen berättar att åtminstone någon av nationalisterna skulle ha dödats om de inte hade försvarat sig. Beträffande det faktum att det nu är han själv som står åtalad för mordförsök säger han:

– Jag orkar inte ens tänka på det. Det är riktigt sjukt.

Avslutningsvis säger han:

– Jag vill rikta ett stort tack till alla som visat solidaritet och stöd. Sanningen kommer segra!

Källa:
Exklusivt för Realisten.se: 20-åringen berättar om överfallet i Malmö


  • Publicerad:
    2014-03-28 20:45