INRIKES. Under natten till måndagen skändades återigen den pedofilvurmande ”pridetrappan” i Falun. Nordfront har varit i kontakt med de nationalsocialister som ligger bakom nattens aktivism.

Det var för drygt en månad sedan som den så kallade pridetrappan, som skapades genom projektet Falun Walk of Art förra året och som ska ”symbolisera mångfald och allas lika värde”, besöktes av nationalsocialistiska aktivister som ville förbättra trappans utseende genom att hälla vit målarfärg över den.

Händelsen blossades upp i media och det dröjde inte länge förrän homolobbyns lakejer och pajasarna från nätverket ”Clowner Mot Nazister” var på plats för att ”kärleksbomba” den. Den målades även om i homolobbyns regnbågsfärger.

Men trappans provokativa budskap blev inte långvarigt då den nu återigen fått besök av aktivisterna som under natten till måndagen skändande trappans färger som symboliserar snusk och dekadens.

Sedan april månad har även ett flertal homoflaggor beslagtagits i Dalarnas län, bland annat från idrottsfamiljen Kallurs ägor. Detta kan du läsa om här.

På frågan om nationalsocialisterna kommer att fortsätta sitt motstånd mot homolobbyn i Dalarna svarar de:

— Absolut! Vi kommer att fortsätta fram tills att homolobbyn har krossats och kärnfamiljens existens inte längre är hotad.

I skrivande stund har ingen annan media rapporterat om händelsen.

Nordfront kommer med spänning att fortsätta följa utvecklingen i Dalarna.


  • Publicerad:
    2017-09-11 10:06