MALMÖ. Under lördagen höll aktivister och partimedlemmar en offentlig aktion utanför köpcentret Emporia i Malmö för att visa Malmöborna att det finns en stark och sund kraft som vill göra den mångkulturella staden nordisk igen. Här kommer en kortare sammanfattning.

Artikeln-1

Nationalsocialistisk zon utanför Emporia i Malmö.

Under lördagen samlades aktivister och partimedlemmar ur Näste 3 för att hålla en offentlig aktion i den mångkulturella staden Malmö. Med en banderoll och flygblad begav man sig till köpcentret Emporia och ställde upp sig utanför ingången och proklamerade att platsen nu är en nationalsocialistisk zon. Flygbladen delades ut i mängder till nyfikna vita Malmöbor som tröttnat på det mångkulturella helvete på jorden som Malmö förvandlats till genom åren.

DSC_0151 (2)

Främlingsväktaren kände sig ”kränkt” när Nordfronts utsända fångade honom på bild.

Det nationalsocialistiska budskapet fick större spridning än vad man väntat sig då hockeyfans som skulle titta på matchen mellan Malmö Redhawks och Luleå stod på andra sidan gatan och såg Motståndsrörelsens banderoll. En kort stund efter att man anlänt till Emporia dök tre ordningsvakter upp som tillkallade polis. Dock dröjde det en lång stund innan polisen anlände och vid den tiden var aktionen avslutad och aktivisterna hade åkt ifrån platsen. Den judiska lögnpressen påstår att aktivisterna flydde från Emporia när de såg polisen komma.

IMG_3990 (1)

Protestaktionen utanför rådhuset i Trelleborg.

Efter den lyckade aktionen i Malmö begav man sig vidare till Trelleborg där aktivisterna ställde upp sig med banderollen utanför rådhuset som protest mot kommunens folkförrädare som arbetar för folkutbytet i staden.

Sist på dagens schema stod gemensam middag och månadsmöte. Till middag serverades en enkel men otroligt god pastasallad samtidigt som erfarna aktivister samtalade med rekryter och nya medlemmar om bland annat vad ett liv i kamp innebär. När alla var mätta och belåtna var det dags för månadsmöte där fler aktiviteter inför framtiden planerades.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dagen anses vara väldigt lyckad och Malmö har inte sett det sista av Motståndsrörelsen! Till alla er svenskar som bor i Malmö och som har fått nog av vansinnet; ansök om medlemskap i Nordiska motståndsrörelsen och kämpa för er framtid!


  • Publicerad:
    2017-01-15 18:30