Torsdagsnatten mellan den 15-16 juni var delar av Kampgrupp 702 i Eksjö. Man träffades för att genomföra ett par avspärrningar samt sätta upp en banderoll.

Den här natten var speciell för fem nätter tidigare hade två avskyvärda afghanska skäggbarn tvingat sig på och gruppvåldtagit en ung flicka!

Nattens aktivitet tog sin början tvärs över gatan till det HVB-hem som hyser de här ”stackarna” där man satte upp en prydlig banderoll med det tydliga budskapet ”REFUGEES NOT WELCOME”. När man ändå var i området passade man även på att spärra av ingången till den maskätna träborg som hyser Sveriges så kallade framtid.

Efter att ha vandrat omkring en stund begav man sig till stadshuset för att spärra av även denna borg, som stinker så man får hålla för näsan. Här inne sitter de skyldiga till denna vår sjuka framtid, nämligen förrädare-asen till politiker. Här bifogades en spärrlapp med lika tydligt budskap som banderollen:

”Förra helgen fick en 17-årig flicka sitt liv förstört på grund av den förda folkmordspolitiken i Sverige, som Eksjö kommun ställt sig bakom. Hon blev grovt gruppvåldtagen av minst två s.k. ensamkommande afghanska barn.

Vi håller ER politiker och tjänstemän inom Eksjö kommun som ytterst ansvariga för den tragedi som drabbat flickan och hennes familj. Genom att ni medvetet tillåtit HVB hem åt dessa sexuella predatorer så att de kan etablera sig i kommunen har ni förstört ytterligare en hel familj.

Det är kommunens ansvar att snarast möjligt avveckla alla hem för rasfrämlingar i Eksjö kommun och därmed säkra det svenska folkets trygghet. Vi kräver att så sker!

Vi kommer aldrig att glömma eller förlåta vad ni har gjort. Det straff som i framtiden kommer utdelas för ert brott mot det svenska folket kommer garanterat att bli hårdare om ni inte genast börjar ta ert ansvar!

/ Nordiska motståndsrörelsen”

Efter ännu en stunds vandring började man förbereda sig för att avsluta nattens aktivitet, då en igenkänd bil dök upp som betett sig lustigt genom natten. Rasfrämlingar som antingen är knarklangare så som de for omkring eller fientliga till organisationens budskap, troligen både och. Konfrontation uppstod och trots att rasfrämlingarna var mångdubbelt fler fick de snart ge upp och ringa pappa polisen.

Kom med och trotsa systemets politiker och deras ”framtid”. Vi bygger vår egen framtid, vari Sverige ska vara svenskt och Norden nordiskt! Ansök till Nordiska motståndsrörelsen!


  • Publicerad:
    2017-06-17 08:30