KOMMENTAR. Mia Andrén skriver i en kommentar om hur hycklande kulturmarxisternas reaktion på förra veckans terrordåd har varit och menar att dessa är medskyldiga till samma dåd som de nu sörjer.

På Sergels torg står det rad efter rad med människor. Vart var ni innan det tragiska hände? Ni stod och välkomnade terroristerna. Ni ville vara ”toleranta” och ”kärleksfulla”. Det kostade fyra människor livet, dödade en hund och skadade femton personer. Vart var eran kärlek då? Är det tolerans att en 11-årig flicka ska slitas isär? Och istället för att förhindra mer mord så vill ni gå vidare med att fortsätta blunda. Prata om er kärlek i tron att ni kan rädda världen men världen är ingen lekplats där ni kan göra upp reglerna. Verkligheten är blodigt allvar.

Ni måste acceptera att dessa människor har valt bort er. De utnyttjar er vänlighet, ni är så gott som medskyldiga till mord. Låt det sjunka in innan ni börjar vråla om rasismen. Tänk efter: Finns det andra ställen ni kan låta er kärlek och tolerans komma bättre till pass? Av folk som skulle välkomna den? När kollade du senast hur din granne mådde? Varför räcker inte din kärlek dit? På kvinnojouren och i ålderdomshemmen finns det fullt av människor som är i behov av er kärlek och tolerans. Tänk er en 11-årig flicka som inte längre vill leva, antagligen har hon upplevt för mycket för att vilja sova utan att vakna – hon skulle behöva er kärlek. Se henne istället och sluta kladda blod på era händer.

Ni pratar om kärlek samtidigt som ni skriker ut ert hat mot dem som ifrågasätter er. Ert hyckleri är motbjudande. Det ni gör är inte kärlek utan ren egoism. Ni bryr er inte om dessa människor, ni vill bara verka goda inför andra. Som dumma får följer ni strömmen, utan att stanna upp och tänka efter. Säger media hoppa så hoppar ni.

Vad krävs det för att ni ska vakna? Varken terrordåd eller mångkulturens helvete kan få era att inse att ni har blod på era händer.


  • Publicerad:
    2017-04-14 08:00