Hoppa till huvudinnehåll

Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Night of the Löfven Dead

Av Redaktionen, 2015-05-05
redaktionen@nordfront.se

SVERIGE/VÄRLDEN/UNDERJORDEN. Nu kan även döda asylsökare få asyl i Sverige. Bakom idén står Sveriges statsminister Stefan Löfvén.

Häromveckan gjorde statsminister Stefan Löfvén ett uppmärksammat uttalande som genast blev viralt.

— Vi har många döda människor som försöker att fly, kommenterade Löfvén om de hundratals illegala invandrare som drunknat i Medelhavet.

Många har förgäves försökt få svar på frågan: Vad menar karln egentligen?

Vill statsministern säga att det är särskilt synd om invandrare eftersom många som kommer hit redan är döda? Eller är han så besatt av att förstöra Sverige att han vill ge också de döda asyl?

Tydligen kommer en film komma ut som handlar som handlar om hur det kommer se ut om Stefan Löfvén får bestämma.

Se bild nedan:

Klicka för större bild.

Klicka för större bild.

Veckans satir

Ett gott skratt förlänger livet och då Sverige av idag på många sätt är ett stort skämt kan det vara lika bra att skratta åt galenskaperna. Nordfront har därför börjat ”Veckans satir” precis som vi redan har ”Veckans låt” (fredagar), ”Veckans propagandabild” (lördagar), ”Veckans film” (söndagar), och ”Veckans fråga” (måndagar). ”Veckans satir” kommer att publiceras på tisdagar klockan 20:00.

Idéer och uppslag till satirteckningar och andra former av satir tas tacksamt emot. Vi behöver också fler tecknare eller bildredigerare som kan skapa roliga bilder.

Är du intresserad av att hjälpa till? Kontakta då redaktionen@nordfront.se


  • Publicerad:
    2015-05-05 20:00