Den senaste tiden har det varit många turer kring Nils-Eric Hennix. Som vi rapporterade om igår, dömdes Hennix för hets mot folkgrupp för ett blogginlägg där han beskrev skillnader mellan svarta och vita. Samma dag kom domen i ett annat mål där Norra Skånes chefredaktör Mimmi Karlsson-Bernfalk fälldes i Högsta domstolen för att ha röjt en källa, som var Nils-Eric Hennix.

I sitt senaste veckobrev kommenterar Hennix efterspelet. Nordfront har tagit del av veckobrevet och fått lov att publicera delar av Hennix kommentar. Den som vill ta del av Hennix veckobrev kan skicka sin epostadress till hennix111@gmail.com

”Mimmi” Karlsson-Bernfalks oprofessionella och ondskefulla hämnd

I går förlorade Marie-Louise ”Mimmi” Karlsson-Bernfalk målet i Högsta Domstolen där hon grovt och medvetet brutit mot grundlagen genom att hänga ut mig i pressen trots anonymitetslöfte.

I dag hämnades hon på mig på ett sätt som är oprofesionellt för en chefredaktör och ansvarig utgivare, och som dessutom är synnerligen omoget; över hela Hässleholms kommun exponeras löpsedlar där mitt namn står i 5 cm höga krigsrubriker.

Den stora nyheten, som TV, radio och alla tidningar rapporterat om; att hon själv blev dömd i Högsta Domstolen blev det ingen löpsedel av. Inte heller blev det några löpsedlar om personer som nyligen dömts för våldtäkt på barn, rån, svår misshandel m.m. Nej, den stora nyheten och ”brottslingen” var jag som blivit dömd till 40 dagsböter för att jag redovisat vetenskapliga fakta.

Marie-Louise ”Mimmi” Karlsson-Bernfalk använder Norra Skåne som ett redskap för personlig hämnd och förföljelse. Hur länge ska ledningen för Skånska Dagbladet ha kvar en chefredaktör, och dessutom ansvarig utgivare, som positionerar Norra Skåne allt lägre hos hässleholmarna och ger tidningen ett dåligt anseende?


  • Publicerad:
    2012-06-08 19:45