JUDISK MAKT. Den judiske finans-skojaren George Soros, i Daily Mail kallad ”ungerskfödd amerikansk filantrop” donerade den 14 maj en miljon dollar till organisationen Förändringens Färg.

George Soros. Foto: Niccolò Caranti, CC BY-SA 3.0, via Wikimedia Commons.

Federal Election Commission har presenterat ”finansmannen” George Soros senaste större organisationsdonation – som alltså föräras Förändringens Färg (PAC).

PAC beskriver sig själv som ”nationens största organisation för raslig rättvisa online” – som ”uppmanar till avståndstagande från och avveckling av systemen som på ett orättvist sätt tillfogar svarta skada”.

Donationen är Soros senaste i en rad finansiella bidrag till grupper eller kandidater som förespråkar ”avfinansiering av polisen.”

Miljardären, globalisten och juden George Soros har alltså givit ännu en generös donation till en ”raslig rättviseorganisation”.

I Soros donerande inom USA finns ett tydligt mönster att stödja Demokratiska kandidater till kongressen och Demokratiska allmänna åklagare – och han har alltså gjort en lång rad donationer till grupper eller kandidater som förespråkar polisens avfinansiering.

PAC vill bekämpa ”system som tillfogar svarta skada
PAC, som uppger sig ha sju miljoner medlemmar, har tidigare gjort namninsamlingar till stöd för nedskärning av polismyndighetens budget i kölvattnet av George Floyds och Breonna Taylors död.

I organisationens mest omtalade namninsamling online kan man läsa:

Vi vet att polisiära insatser inte håller oss säkra, medan gemenskap däremot gör det. Polisingripanden leder inte till blomstrande samhälleliga gemenskaper, men investeringar gör det.

Vi upplever ett desperat behov av sådant som håller oss säkra, stadgade och välmående – som investeringar i skolor, jobb, prisvärda bostäder, parker, psykvård, träffpunkter och bibliotek.

Men gång efter annan sväller polisbudgetar ut på bekostnad av vår säkerhet.

Vi måste börja föreställa oss det samhälle som fungerar för ALLA av oss och vi måste börja genom att ta avstånd ifrån, och inleda avvecklingen av, de system som på ett orättvist sätt tillfogar svarta skada.

Summan som Soros donerade till PAC är hans mest generösa hittills 2021 och uppges huvudsakligen gå till stöttande av organisationens ambition att åstadkomma nedskärningar av polisbudgeten.

I februari donerade Soros två miljoner dollar till Los Angeles distriktsadvokat George Gascons valkampanj. Denne utlyste så fort han tillträtt stora förändringar – och förminskningar av polismyndighetens verksamhet i Los Angeles.

Soros har även donerat till bland många andra Rachel Rollins i Massachusetts – den första kvinnan som blivit distriktsadvokat i Suffolk County, och den första svarta kvinnan någonsin som distriktsadvokat i Massachusetts.

Hemligstämplade men läckta uppgifter: Nolltaxerade i tre år
Soros, grundaren till Soros Fund Management, har en uppskattad förmögenhet på minst 8,6 miljarder dollar.

Det uppdagades förra månaden att han nolltaxerade i sin federala inkomstdeklaration tre år i rad, mellan 2016 och 2018.

De sekretessbelagda uppgifterna från IRS om de rikaste personerna i USA hamnade på okänt sätt i ProPublikas händer, och publicerades i juni.

I rapporten framgår att de 25 rikaste amerikanerna betalar mindre i skatt än vad den genomsnittliga arbetaren gör. Federala myndigheter arbetar nu för högtryck med att utreda detta läckage av skattedata.

Så här kommenterar Soros talesman den nämnda treåriga nolltaxeringen till Daily Mail:

— Mellan 2016 och 2018 förlorade George Soros pengar på sina investeringar, därför är han inte förpliktigad till någon federal inkomstskatt dessa år. Herr Soros har länge stött högre skatt för förmögna amerikaner.


  • Publicerad:
    2021-07-26 21:35