GLÄDJANDE. En grupp nordafrikaner fick sig en överraskning när de försökte råna en italiensk skolflicka. Lite visste de att flickan hade svart bälte i jiu-jitsu.

Illustrationsbild.

När tre män av nordafrikanskt ursprung försökte råna en 16-årig italiensk skolflicka slutade det med att de sprang iväg i skräck och hade fått sig en läxa, att aldrig gå till angrepp mot någon som har svart bälte i jiu-jitsu, även om det är av en skolflicka.

Händelsen inträffade förra veckan i staden Trescore Balneario i Lombardia-regionen i Italien. Flickan var på väg hem från skolan när en grupp nordafrikaner i 20-årsåldern omringade henne. En av afrikanerna försökte stjäla flickans telefon genom att stoppa in handen i hennes jackficka.

Invandraren hade dock inte räknat med flickans reaktion, som plötsligt grep tag om hans arm och använde sina kunskaper i jiu-jitsu för att hindra honom.

I chock flydde mannens två kumpaner från platsen och efter att flickan lossat greppet försvann även gärningsmannen efter sina vänner, utan att säga ett ord.

Flickan informerade en familjemedlem om vad som hänt som sedan tog med henne till en polisstation. Den lokala polisen, som undersöker flera liknande händelser, håller nu på att identifiera de tre misstänkta gärningsmännen.

Källor:
Nordafrikanere forsøkte å rane skolejente – fikk seg en overraskelse
A schoolgirl in Italy’s Lombardy region fought off an attack by three North African immigrants using her jiu-jitsu skills, Il Giorno reported.


  • Publicerad:
    2017-02-09 08:15