Hoppa till huvudinnehåll

Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Nordfront avslöjade Säpofiasko i Skellefteå – nu auktioneras bilen ut

Av Redaktionen, 2018-06-14
redaktionen@nordfront.se

FIASKO. Två Säpoagenter fick under gårdagen lämna Skellefteå med oförrättat ärende, efter att ha försökt rekrytera en medlem i Motståndsrörelsen som informatör. Tack vare att Nordfront avslöjade fiaskot tvingas nu Säpo att sälja bilen som användes vid tillfället.

Exempelbild på bil av fabrikat Skoda, modell Superb, 2016 årsmodell.

Det var under tisdagen som Nordfront kunde avslöja ett ytterligare ett misslyckat försök att rekrytera en medlem i Nordiska motståndsrörelsen som informatör åt Säkerhetspolisen. Rekryteringsförsöket skedde i Skellefteå gentemot en medlem i Näste 6, som helt korrekt kontaktade sin gruppchef direkt efter att två Säpoagenter tagit kontakt med honom.

LÄS MER: Säpo misslyckas med nytt rekryteringsförsök – hör det bisarra samtalet när agenten konfronteras

Medlemmen som Säpo försökte rekrytera skrev även ned registreringsnumret på den bil som agenterna använde vid tillfället. Det visade sig att bilen stod skriven på en person och en byggfirma som vid vidare efterforskning inte existerade. Säpo försöker alltså kamouflera sina bilar genom att registrera dem på fejkpersoner och fejkbolag, troligtvis för att de lättare ska kunna övervaka personer av intresse.

Att Nordfront skrev ut bilens registreringsnummer gjorde förstås bilen obrukbar för Säkerhetspolisens subversiva operationer och under tisdagen hade fordonet bytt ägare. Enligt Transportstyrelsen införskaffade den av Säpo påhittade målvakten ”Jan Filip Lindén” bilen den 31 oktober 2016 från Din Bil i Hammarby. Men från och med den 13 juni – alltså dagen efter att Nordfront avslöjat bilen som ett Säpoverktyg – övertogs ägandet av Fordonskammaren, en firma som auktionerar ut begagnade bilar.

På Fordonskammarens hemsida beskriver man sin verksamhet:

Fordonskammaren är huvudsakligen inriktat på försäljning av så kallade företagsfordon; avtalskunderna utgörs av företag och myndigheter med vagnparker, finans- och leasingbolag samt bilhandlare och generalagenter. På köpsidan vid auktionerna är privatpersoner också en viktig kundkategori.

För den som vill köpa en svart Skoda Supberb, årsmodell 2016, som tidigare nyttjats av Säpo för exempelvis misslyckade rekryteringsförsök av informatörer så är det bara att hålla utkik efter kommande auktioner på fordonskammaren.se.

Lyssna även när Simon Holmqvist konfronterar en av Säpoagenterna på telefon:

Om detta händer dig
Nordiska motståndsrörelsen är en civil motståndsrörelse som arbetar med politisk aktivism och opinionsbildning. Men även om organisationen strävar efter att följa lagen måste vi vara medvetna om att vi lever i ett kriminellt system där polisen och andra myndigheter kan använda både omoraliska och olagliga metoder för att underminera organisationens verksamhet eller försöka förstöra enskilda medlemmars liv.

Vi vet sedan tidigare att polisen försett vänsterterroristerna i AFA med information om nationella, ett samarbete som mer nyligen också bekräftades av Martin Fredriksson som erkände att han under en del av sin tid i AFA var anställd av SÄPO för att arbeta subversivt mot den nationella rörelsen. Det händer också att SÄPO och poliser kontaktar dissidenters arbetsgivare i syfte att få dem avskedade.

LÄS ÄVEN: Prata inte med polisen!

Med ovanstående som bakgrund anser Motståndsrörelsen att det inte finns någon godtagbar anledning för nationalister att ha enskilda möten med SÄPO eller polisen. Om goda krafter inom de myndigheterna är intresserade av att läcka information till oss tar vi emot informationen, men det ska i så fall ske på ett kontrollerat sätt och utan att någon information vandrar åt det andra hållet.

Om du som enskild individ blir kontaktad av SÄPO eller polisen, klargör för dem att du inte är intresserad av att ha någon kontakt med dem; be dem uttryckligen att dra åt helvete om de inte accepterar detta. Spela in deras samtal, fota agenterna som söker upp dig och skärmdumpa deras SMS så att du omedelbart kan informera närmsta gruppchef om detta. Är du inte ansluten till Motståndsrörelsen kan du mejla in materialet till Nordfront. Ljusskygga myndighetspersoner ogillar att bli exponerade och genom att öka medvetenheten om detta bland nationella kan vi förhoppningsvis i viss mån avskräcka polisen från att göra alltför fräcka försök till att rekrytera polisinformatörer.

Nationalister som istället bakom ryggen på sina kamrater har kontakt med polisen kommer, när vi avslöjat dem, att brännmärkas som opålitliga individer och riskerar att bli nästa avskräckande exempel som vi skriver om på Nordfront.

Amnesti åt informatörer
Befinner du dig i en situation där du förser polis, säkerhetspolis eller någon myndighet med information? Motståndsrörelsen kan utfärda amnesti till dig som agerar informatör i dagsläget och hjälpa dig att gå vidare med ditt liv, förutsatt att en total uppriktighet om att göra rätt för sig råder redan från start.

Den enda vägen ut för dig som redan har försatt dig i en sådan position är att på eget initiativ vara totalt uppriktig och behjälplig, vilket åtminstone i någon mån kan reparera skadan du gjort och innebär att du kan lämna situationen du befinner dig i och gå vidare med ditt liv.

Kontakta i så fall Motståndsrörelsen på din ort (använd det krypterade kontaktformuläret på nästessidan under ”Kontakt”).


  • Publicerad:
    2018-06-14 01:17