MÅNADEN SOM GÅTT. Under månaden har Nordfront ägnat sig åt nyhetsbevakning i samband med utrikeskonflikter med sionistiskt maktutövande.

manadensomgatt2

Är konflikter med sionistiskt maktutövande ungefär lika (o)intressant som en fotbollsmatch? Detta ansåg inte 83 procent av de tillfrågade i Nordfronts undersökning ”Tar du ställning i Israel-Palestina-konflikten?” Det anser heller inte Nordfront.

Månaden som gått:

I Månaden som gått reflekterar chefredaktören Fredrik Vejdeland över den gångna månaden och visar hur arbetet utvecklats och kommer att fortskrida. Statistik varvas med analyser och visioner i olika ämnen som rör Nordfronts arbete.

Under månaden som gått har Nordfront flitigt och frekvent rapporterat om två stora konflikter där detta sionistiska maktutövande visat sig: fortsatt granskning av händelserna i Ukraina och Kievs judiska kuppregim, och omfattande rapportering om Israels fördrivning och massmord av över 2 000 palestinier.

I fallet Ukraina var Nordfront en av de första aktörerna att visa på andra förklaringar kring det nedskjutna passagerarplanet i Ukraina. Enligt västmedias snabba slutsatser ska det malaysiska planet ha skjutits ned av ryska separatister, men andra uppgifter tyder på att det var ukrainska styrkor som genomförde attacken.

Uppgifter om ändrad kurs och en rad andra mystiska omständigheter backas upp av ett uttalande av den ryska militärstaben, som under en presskonferens hävdat att deras radarsystem upptäckt ett ukrainskt SU-25 attackflygplan när passagerarplanet sköts ner, och en amerikansk visselblåsare inom den amerikanska underrättelsetjänsten som hävdar att det var en false flag-attack utförd av ukrainska soldater. Många andra, däribland Brother Nathanael, en jude som är kritisk till judisk makt-rörelsen, ställer sig tvivlande till västs propaganda.

boeing-ukraine

Inget, eller ytterst lite, av detta har framkommit i systemtrogen media, som på bred front agerar propagandaorgan för kuppregimen i Ukraina.

Nedan ett axplock från vad Nordfront skrivit om Ukraina-konflikten:

Kiev bombar civila mål i Donetsk (VARNING starka bilder!)
Civilt passagerarplan har kraschat i Ukraina – skylls på separatister
Mystik kring kraschat passagerarplan i Ukraina
Visselblåsare: Flygplanskraschen var false-flag
Mikael Skillt kan åtalas för krigandet i Ukraina
Jude ersätter jude som premiärminister under judisk president
FILM: Ukrainas false flag-nedskjutning
Ukraina tvångsrekryterar soldater
Separatist: ”Bland de döda finns legosoldater från den svarta rasen”
Patrik Fridén stred i Ukraina

En mycket stor del av nyhetsbevakningen har handlat om Israel-Palestina-konflikten. Vi har bland annat rapporterat att ortodoxa judar protesterar mot Israel, vilket visar att massmorden på palestinier inte stöds av alla judar. Denna tes, att det finns en spricka mellan sionister och ortodoxa judar, framfördes nyligen i en debattartikel av Robin Palmblad.

sionism_vs_ortodoxa

I vår nyhetsrapportering har vi också återgett groteska och människoföraktande uttalanden eller handlingar som kommit från Israel-sidan. Det anmärkningsvärda i detta är att de grova israeliska förbrytelserna mot palestinska civila – hela tiden med grovt rasistiska inslag – har mötts med tystnad eller tonats ned av västvärldens massmedier och politiker. Och varför agerar inte FN mot dessa massmord?

Bs3eb_wIUAAlaOa.jpg large

Vår poäng är att det behövdes betydligt mindre när det handlade om Libyen, Iran eller Syrien. Och i Österrike räckte det en gång med att ”fel” parti hamnade i regeringsställning för att landet skulle utsättas för sanktioner. Kan någon nämna en enda nation som skulle kunna begå de övergrepp som Israel begått den senaste tiden men klara sig undan sanktioner, massmedial hets eller militär intervention? Varje vettig människa borde ju i alla fall försöka ställa sig själv frågan ”varför?”.

Nedan ett axplock från vad Nordfront skrivit om Gaza-konflikten:

De kidnappade judiska pojkarna var döda sedan länge
Judisk ungdomsledare ville skära förhudarna av 300 palestinier
Ny judisk trend: ”Hat-selfies”
BILD: Israeler njuter och applåderar när Gaza bombas
ABC news rapporterade om bombade israeler – var palestinier
BILD: Judiskt lidande
Israel släpper cancerbomber på barn
Björn Björkqvist jämför att stödja Israel med att heja på ett fotbollslag
Judar och palestinier drabbar samman i Paris-kravaller
Jan Milld tar ställning mot Israel
FILM: David Duke om massmorden i Gaza
Israel inleder markoffensiv
Nationella organisationer tar avstånd från Israel
Israelkritiska demonstrationer förbjuds i Frankrike
BILD: Judar hyllar mord på palestinska barn
Israelisk politiker: Alla palestinska mödrar måste mördas
Ortodoxa judar protesterar mot Israel
FILM: Judar sätter prislappar på palestinier
Israelisk professor föreslår våldtäkt som vapen
Chefsrabbin på Västbanken: ”Helt okej att döda civila”
CHOCKFILMEN: Här firar barnamördarna
Undersökning: 67 procent tar ställning för palestinierna
Israel sprängde sönder ytterligare 10 barn
Sionister firar alla döda palestinska barn i Gaza
Bronett: ”Fan ta er tystnad”
Tecknad serie upprör judar
Judiska centralrådet uppmanar Reinfeldt att agera
Här bryter FN:s representant ihop
Israelisk prickskytt: ”Jag dödade 13 barn idag och ni står på tur”

Den naturliga frågan blir således: Måste man tycka om ryssar (= vara ”Putinkramare”) eller palestinier för att skriva sanningsenligt om dessa två konflikter? Inte alls. Men om man är emot sionistiskt maktutövande i världen, bör man inte försitta dessa chanser att sätta strålkastaren på hur delar av detta maktutövande genomdrivs i praktiken.

Maktutövandet handlar som bekant inte bara om att stärka Israel genom att fördriva andra folkslag, eller förslava länder under IMF som i Ukraina. Det handlar också om genomdrivandet av mångkulturella samhällen och massinvandringen till västvärlden. De konflikter som alliansen USA-Israel hela tiden ligger bakom är för övrigt de som skapar dessa flyktingströmmar som vi förväntas glädjas åt. Därför är det relevant att nationella aktörer rapporterar om konflikterna i Ukraina och Gaza.

usa-israel

Nordfront har naturligtvis inte glömt av Sverige. Vi har i själva verket dagligen förmedlat nyheter om den allt snabbare urartningen av det svenska samhället. Allt ifrån en ny negerbollshysteri, genuspoliser, en konstnär som åtalas för att han inte är PK (och därför inte får hjälp av Amnesty) till att svenskar nu är i minoritet i Malmö.

negerboll

Samhället har nu blivit så sjukligt att till och med de som drivit på ”utvecklingen” själva drabbas av den. Exempelvis näthatades en transa till döds av Feministiskt initiativ eftersom ”hen” egentligen var en han. Vänsterextremister anordnade en zigenarfestival men blev bestulna. Och regeringen har äntligen insett att eftersom det inte finns några raser så kan man heller inte hetsa mot raser och vill därför ta bort rasbegreppet från lagen om hets mot folkgrupp. Vi lever minst sagt i en märklig tid.

zf

Men i allt det sjuka kommer nu också reaktioner på löpande band, bland annat från personer som är kända och respekterade. Under månaden som gått har vi bland annat skrivit om det drev som drogs igång mot Kikki Danielsson då hon retweetade en invandringskritisk artikel från Fria Tider. Svenska fotbollslandslagets förbundskapten Erik Hamrén vägrade ta avstånd från Svenskarnas parti, trots upprepade försök och ’quilt by association”-knep från massmedia. I Stockholm har ett zigenarläger angripits flera gånger och kommunen i Östra Göinge säger nu nej till ”flyktingbarn”.

karin-olsson-hamrén

Missnöjd journalist på Expressen.

Helt klart en intressant händelseutveckling där till och med de mest inbitna förnekarna av verkligheten vaknat till liv och insett att man inte längre kan stå vid sidan av och titta på när Sverige förfaller. Politikerna vill för övrigt inte själva ha ”mångkultur”, i alla fall inte på deras bakgård där de bor i Östermalm.

Juli månad har till stor del handlat om Ukraina och Gaza. Under nästa ”Månaden som gått” är jag säker på att den urartade situationen i Sverige kan beskrivas mycket mer ingående.


  • Publicerad:
    2014-08-18 21:21