Den tramsiga trenden med att personer i olika sammanhang dansar Harlem Shake är något som Nordfronts redaktion tidigare skrivit om i två olika notiser. Fredrik Vejdeland kommenterade även fenomenet i en artikel. Om man nu söker på ”Harlem shake” på Google så hamnar Vejdelands artikel högt bland träffarna.

Googlar man ”Harlem Shake” så ligger Vejdelands artikel Om fenomenet ”Harlem Shake” och systemets ledarskap före liknande artiklar på större hemsidor som SVT, TV4 och Sveriges Radio. För närvarande ligger Vejdelands artikel på tredje plats på Google:

Harlem Shake 2

Detta har genererat många läsare av Vejdelands artikel som nu snart har lästs av 10 000 läsare. Exakt vad som avgör en artikels placering i Google är okänt, men antagligen har artikeln en hög position på Google eftersom söktjänstens användare visat stor intresse för den.

Fotnot: Artiklars placering på Google verkar variera en del beroende på webbläsare och andra faktorer. Men Nordfronts artikel placerar sig för tillfället högt upp i alla webbläsare som testats.


  • Publicerad:
    2013-02-26 00:25