I skrivande stund har Nordfronts artikel ”På Bollnäs gator” fått över 300 kommentarer. Artikeln handlar om Svenska motståndsrörelsens protestaktion mot det ”mångkulturella” samhället, som lett till att en 18-årig flicka har gruppvåldtagits av främlingar i Bollnäs.

Varken Nordfront eller Patriot.nu (Motståndsrörelsens tidigare hemsida) har fått 300 kommentarer till en artikel. Som bäst har Nordfront/Patriot.nu haft ett antal artiklar kring 100 kommentarer.

Artikeln har även blivit läst av många. I skrivande stund handlar det omkring 4400 unika läsare som har läst artikeln. Statistik visar att av städer som har besökt hemsidan de senaste dagarna kommer Bollnäs på tredje plats. Visserligen en bit ifrån Stockholm och Göteborg, men före städer som Malmö och Uppsala. Bollnäs har en folkmängd på strax under 13 000.

Nordfront har den senaste tiden sett en ökad benägenhet hos läsarna att diskutera innehållet i våra artiklar. Vi på Nordfront tror att 300 kommentarer till artikeln ”På Bollnäs gator” beror på en kombination av den högre diskussionsbenägenheten på hemsidan, att Motståndsrörelsens aktion i Bollnäs varit mycket lyckad samt att folket i betydligt högre grad än tidigare vänt systemet ryggen.

Relaterat: På Bollnäs gator


  • Publicerad:
    2012-07-17 01:06