SVERIGE. Folkmordet fortsätter och svenskar blir förlorare på arbetsmarknaden om SD själv får välja. Detta menar medarbetarna på Nordic Frontier.

”You thought they were kosher, you thought they were anti-racist and you thought they were for open Swedishness. Well you thought right.”

Så inleder programledaren Andreas Johansson Nordic Frontiers engelskspråkiga poddsamtal om SD:s nya migrationspolitik som förväntas antas vid partiets kongress i november. Programmet kommer att sändas under kvällen.

Bieler-planen
Den nya migrationspolitiken har författats av judinnan Paulina Bieler som är Sverigedemokraternas invandringspolitiskt ansvarige.

Nordfront har jämfört Bielers ”migrationspolitiska inriktningsprogram” med partiets ”invandringspolitiska program” från 2007, som kommer att gälla fram till nästa månad. I programmet från 2007 anmärktes på vissa invandrares nativitet och att svenskarna riskerar att bli en minoritet i sitt eget land, något som nu inte finns med.

I 2007:s program ska arbetskraftsinvandring ”i princip inte ska förekomma” eftersom svenskar till stor del är arbetsföra och har kompetens men saknar arbete att gå till, medan SD:s nya program är mycket mer vänligt inställd till att importera utländsk arbetskraft. Med tanke på att Sverigedemokraterna är för ”öppen svenskhet” och att Jimmie Åkesson uttalat att invandringen kommer fortsätta med honom som statsminister, är detta förmodligen inget problem eftersom det enligt partiet inte finns något etniskt svensk folk.

Eftersom det inte finns något svenskt folk är arbetskraftsinvandring av främmande folk av godo, då det inte är svenskar som utkonkurreras på arbetsmarknaden. Bieler anser att arbetskraftsinvandring bör vara tillåten för ”i första hand personer med högre utbildning, men också de som på godtagbart sätt kan arbeta i yrken som kräver så lång utbildning eller erfarenhet att akuta behov på den svenska arbetsmarknaden inte kan tillgodoses”.

I det gamla programmet finns ett antal skrivelser om att asylsökare egentligen bara kommer hit för att de tjänar på det ekonomiskt. Precis som med främlingarnas höga födelsetal lyser också det med sin frånvaro i judinnan Bielers nya program.

Judinnan Paula Bieler styr Sverigedemokraternas migrationspolitik.

Slår dubbelt mot svenskar
Då SD:s nya migrationspolitiska program förlänger folkmordet och slår mot såväl svenska lågutbildade som högutbildade arbetare, anser Nordic Frontiers medarbetare att svenskar blir dubbelt förrådda av SD:s nya politik.

”De har inga avsikter att stänga gränserna eller skicka hem människor. Planen är att importera ”rätt” personer och arbeta med assimilering”, konstaterar Andreas Johansson och fortsätter med att ställa en retorisk fråga:

”Finns det verkligen någon anledning att importera arbetskraft när vi har så mycket arbetslöshet inom en så kompetent egen befolkning?”

Diskussionen går sedan in på att bemöta dem som tror att högutbildad arbetskraft från utlandet hjälper Sverige.

”Problemet med att importera arbetskraft är att du får ett problem på arbetsmarknaden, som är väldig ömtålig. Konkurrenensen kommer öka kraftigt och lönerna kommer att pressas ner. Med tiden kommer det att skapas en underklass”, säger Mike om Bielers plan att låta utlänningar med erfarenhet att ta över svenskars jobb.

”Emellertid verkar de här mer prata om att importera medelklassarbetare, som gör IT-jobb m.m. Och detta är vad som pågår i Amerika med dessa H1b-visum. Du har indiska ingenjörer och kineser som kommer över i båtlaster, och de byter ut amerikanska IT-anställda. Typiskt för den vite mannen är att det sista uppdraget de får på sitt företag är att träna upp sin ersättare som kommer att göra samma jobb för tre femtedelar av lönen.”

Den tillfälliga utländska arbetskraften (som sedan byts av annan tillfällig arbetskraft) kan leva på låga löner eftersom de vänjer sig vid en låg levnadsstandard där de ofta bor tillsammans, medan vita bor med sina familjer i egna hus som måste betalas för.

”Och detta förstör verkligen den inhemska medelklassen i en nation, och det är extremt farligt. Det är farligt då det resulterar i att vi får en minoritet med en hel del resurser. Tänk dig att ha en halv miljon indier som styr IT-marknaden i Sverige, som, eftersom de är nepotister, anställer sina egna vid varje givet tillfälle. Då har du verkligen ett problem”, säger Mike.

”Det kan i och för sig vara bra om också den svenska medelklassen slutligen får sig en släng av sleven”, tillägger han

Blev offer för SD-politik i USA
Nordic Frontiers medarbetare Johan blev offer för just den globalistiska politik som SD nu för fram, när han arbetade som ingenjör i Kalifornien. Han berättar:

”På mitt företag jobbade människor av olika nationaliteter, även om de flesta var vita. Men efter ett par år hade asiater fått mer och mer inflytande. Och precis som Mike säger: Om du har en asiatisk chef – vem tror du att han anställer?”

Johan blev liksom många andra vita anställda utmanövrerad från företaget.

”Jag var där under en tid och skaffade mig erfarenhet och lärde därför upp många av de nya som kom in. De sista 5-6 åren kände jag att de inte ville ha mig där. Jag fick inga löneförhöjningar – och här är 5-6 år utan löneförhöjning ett säkert tecken på att företaget inte vill ha dig kvar – och jag blev i princip utköpt i slutet. Många människor med erfarenhet tröttnade och slutade, de var alla vita människor”, säger han i programmet.

”När en massa asiater kom in i företaget så blev vi för dyra och ersättningsbara. Även här finns lagar som förbjuder företag att sparka dig utan anledning, men det finns sätt att motarbeta och få bort dig.”

Johan berättar att han slutade på företaget och när han sedan flög hit via Norwegian Air så reagerade på att samma globalistiska utveckling med importerad arbetskraft fanns även här. Hela det norska flygbolagets besättning var flippinsk, inte norsk.

Avsnittet sänds ikväll och kommer förutom detta ämne även ta upp #Jagärhär-kampanjen, Håkan Juholts flykt från demokraturen Sverige, diskussioner om det kontantlösa samhället m.m.


  • Publicerad:
    2017-10-19 11:03