INFORMATION. Representanter för de bägge sammankopplade organisationerna går idag ut med ett officiellt meddelande att de beslutat att avveckla sina verksamheter.

I meddelandet undertecknat av Patrik Forsén och Fredrik Hagberg låter de meddela att de inte bedömer förutsättningarna för en fortsatt verksamhet som möjlig, men att de uppmanar medlemmar och sympatisörer till fortsatt kamp för folkets frihet och framtid. De går till hårt angrepp mot systemets repression av oliktänkande och att detta är en starkt bidragande orsak till nedläggningen. Nedläggningen har även bekräftats till Nordfront av säkra källor.

LÄS ÄVEN: Den svenska yttrandefrihets död och demokraturens totala övertag

Följande framgår av det publicerade meddelandet:

Makthavarna använder sin position till att tysta, skrämma och kväsa. Förtrycket riktas mot alla som ifrågasätter korruptionen, våldsvågen, massinvandringen, homosexuell propaganda och moralupplösningen för att bara nämna några saker. Aktivister sparkas från sina jobb, facket vägrar att företräda dem, de förföljs av myndigheterna samtidigt som vänsterextremister tillåts att trakassera och misshandla. De stora etablerade mediahusen hejar på i häxjakten och förstör gladeligen livet för unga och gamla.

Valfusk förekommer utbrett. Vi döms i politiska domstolar, vi tillåts inte hyra lokaler, bankerna har stängt ner våra konton. Ett enkelt samtal på ett bibliotek leder till brännmärkning och exkludering. Domstolsväsendet används för att underminera liv och egendom för aktivister även i mål långt ifrån det politiska.

Låt oss vara tydliga, Sverige av idag är varken en fungerande demokrati eller rättsstat. Den opposition som riktas mot regimen bekämpas med alla till buds stående medel. Avvikande åsikter, visselblåsare, sanningssägare eller personer som bara utan skygglappar vill diskutera dagsaktuella problem stigmatiseras och förföljs. Sverige styrs av en korrupt politisk klass som berikar sig själva samtidigt som landet faller samman.

Det är både med vemod och stolthet vi tar beslutet om nedläggning. Vemod för att vi inte räckte längre men stolthet över att vi höll fanan högt och nådde ut med en anda av motstånd och formade många i en positiv riktning. Det är tio år av kamratskap, nyskapande, tårar och glädje vi lägger bakom oss och minns med värme. Tack alla som varit med på resan!

Källa: Beslut om nedläggning


  • Publicerad:
    2019-08-02 13:50