ÖRKELLJUNGA Nordiska motståndsrörelsen annonserar att man kommer att hålla två torgmöten i Örkelljunga nu i hegen.

Nordiska motståndsrörelsen ställer både upp i höstens riksdagsval, men även i fyra kommuner runt om i Sverige. En av dem är skånska Örkelljunga.

Organisationen och partiet annonserar via sin hemsida, Motståndsrörelsen.se, att man ska hålla torgmöten i Örkelljunga nu i helgen:

Motståndsrörelsen kommer att befinna sig vid Lilla Coop (Gamla Netto) på Bangatan 9 större delen av fredagen den 27 maj och på lördagen den 28 maj. Det kommer att finnas möjlighet till att köpa Motståndsrörelsens skrifter och motta propaganda från organisationen. Det utlovas även folkgemenskap och djupa eller mer lättsamma politiska diskussioner!

Nordiska motståndsrörelsen

På fredag börjar torgmötet klockan 13:00. Där utlovas tal av riksrådsmedlemmen Fredrik Vejdeland, nästeschefen Daniel Gerdås, aktivisten Cedric Höglund och Motståndsrörelsens presstalesman Sebastian Elofsson.

På lördag börjar torgmötet klockan 12:00.

Ta chansen att träffa livs levande nationalsocialister och informera dig inför valet i höst där Sebastian Elofsson och Marcus Hansson ställer upp till kommunfullmäktige. Det kommer även att finnas möjlighet till att etablera en längre kontakt med organisationen i form av medlemskap eller stödmedlemskap. Eftersom att bankerna stängt ner våra bankkonton tar vi också gärna emot kontantdonationer.

Nordiska motståndsrörelsen