1 MAJ Nordiska motståndsrörelsen kommer att hålla torgmöten i Ludvika och Vetlanda på 1 maj. Nordfront har pratat med en av talarna.

På söndag inträffar arbetarens högtidsdag, 1 maj. Nordiska motståndsrörelsen har under dagen gått ut med att man kommer att hålla torgmöten i Ludvika och Vetlanda.

Detta innebär att du som läser detta har en unik möjlighet att komma och lyssna på när organisationens representanter 1 maj-talar. Du kommer givetvis också ges möjlighet att få prata med företrädare, mingla med nationellt sinnade män och kvinnor, samt skänka välbehövliga kontantbidrag till valkampen 2022.”, skriver organisationen på sin hemsida.

Aktivister, medlemmar och sympatisörer uppmanas att dyka upp vid Stortorget i Vetlanda klockan 11:00, eller Garvarns torg i Ludvika klockan 13:00.

Ett möte kommer även anordnas på Centrumtorget i Munkedal klockan 12:00.

Nordfront har intervjuat en av söndagens talare, riksrådsmedlemmen Pär Öberg, som ska tala i Ludvika.

Hej Pär!
Kan du ge Nordfront en kort beskrivning om vad du ska tala om på söndag?

Jag ska tala om att den socialdemokratiska regimen inte kan debattera med oss utan på allvar måste de försöka ändra grundlagen för att försöka tysta oss och därmed begränsa yttrandefriheten. Jag kommer även nämna att vi idag utgör vårt lands enda sanna opposition och för att vi ska få saker på rätt köl krävs omdanande förändringar. Detta kräver att vi nordbor börjar leva mer revolutionärt, det ska jag uppmana till.

Hur känns det att få tala i Ludvika igen? Vad ser du mest fram emot?

Det känns fantastiskt att få tala i Ludvika till Ludvikas medborgare och tillresta. Jag tror folk förstår att vi faktiskt är en kraft som gör nytta här i kommunen. Vi har hittills fått en motion att realiseras och det är att man nu webbsänder alla kommunfullmäktigemöten. Man erkänner inte riktigt att det var vår motion, då andra mer slätstrukna partier kopierade iden och tog åt sig äran men fakta kvarstår om att det var vi.

Vad har du för budskap till sympatisörer som funderar på att dyka upp i Ludvika eller Vetlanda?

Det är viktigt att leva på riktigt, att få en dagbok som är värd att läsa och bli en del av den förändring som håller på att ske. Om man känner sig osäker är det bra att lyssna på vad vi har att säga och en annan fördel är att man på plats kan tala med representanter och även lämna förslag och bidrag till oss. Om man bor i Vetlanda tycker jag ändå att man skall ta sig till Ludvika och även överväga att flytta hit! 

Organisationen skriver att artikeln på Motståndsrörelsen.se kontinuerligt kommer att fyllas på med information om torgmötena på 1 maj. Så håll utkik!