NORRLAND. Ingemar Westerbring, Motståndsrörelsens nästeschef i nedre Norrland, skriver här om den i media uppmärksammade flygbladsutdelningen i Örnsköldsvik förra helgen.

Nordfront-2

Lördag den 24/10 intog Nordiska motståndsrörelsens Näste 4 Örnsköldsviks centrum för en offentlig flygbladsutdelning.

Organisationen finns sedan en tid tillbaka etablerad i staden och Örnsköldsvik har liksom andra orter massinvandringsrelaterade problem, och en stor oro som växer bland folket.

Vid 14-tiden begav sig aktivister till centrum, fanbärare ställde upp och flygbladen började spridas.

Nordfront-3

Eftersom det är första gången organisationen har en offentlig aktivitet i Örnsköldsvik, så förstod jag redan innan att vi skulle röra om i grytan. Jag förväntade mig också stor variation på responsen, och så blev det. Men även denna gång blev den positiva responsen större än väntat.

Till er som bor i staden, och som ser med oro på framtiden, vill jag säga: Ni är inte ensamma i era åsikter, och det finns hopp! En kvinna som vi pratade med uttryckte stor sorg över främlingarnas anstormning och undrade uppgivet: ”Vad kan man göra åt situationen?” Hon fick då svaret att organisera sig och att vi med handlingskraften varje individ uppbringar tillsammans, kan förändra mycket utan att behöva vara i majoritet. Kvinnan sken upp och skulle fortsätta informera sig på Nordfront när hon kom hem.

Film från dagen i Örnsköldsvik.

En annan person gick fram till en aktivist och sa att han kände sig bra till mods över att vi var där och tyckte att vi gjorde ett bra jobb. Han själv hade personligen fått uppleva mångkulturen då han knivskurits av främlingsgäng inte bara en utan två gånger och gärningsmännen går fortfarande fria…

I övrigt under aktiviteten blev vi vittnen till ett importerat problem i form av två tiggare som konkurrerade om territoriet utanför en affär. En aktivist blev även attackerad av en meningsmotståndare, som med våld försökt dra en flygbladsbunt ur händerna på honom. Aktivisten agerade dock resolut och fredade sig och sin egendom helt korrekt.

Dessa händelser är bara ett axplock men kan ändå ge en fingervisning åt vilket håll vi är på väg. Vi påstår inte att alla håller med oss men vi hävdar bestämt att en betydande stor del av folket gör det. Den som fortsätter att blunda för det är inte närvarande i nuet och kommer i sinom tid att tvingas omvärdera hela sin världsbild.

Nordfront-5

Oresonabel kvinna som ser ut som att hon försöker bekämpa onda andar. Den galna kvinnan, som tidigare arbetat som präst, hyllades i lokalmedia.

Vi anordnar offentliga aktiviteter för att debattera med folk, så att vi kan föra fram våra åsikter, försöka utkristallisera orsakerna till problem och dela med oss av våra lösningar. Men i flera av våra möten med individer så går det helt enkelt inte. Ofta på grund av att vissa är så inskränkta i sina åsikter och har så stora problem med att se saker från två håll att det bara blir pajkastning.

Detta fenomen får fulmedia, som till exempel Örnsköldsviks Allehanda, till stor del anses vara ansvariga för eftersom de inte tolererar andra åsikter än de politiskt korrekta och därför genom sitt massmediamonopol hindrar folket från att vidga sina vyer åsiktsmässigt. Jag vill till och med gå så långt att hävda att vi som bekänner oss till nationalsocialismen mer eller mindre tvingas att leva med ett ”split vision”-perspektiv, och därför lärt oss att konstruktivt resonera oss fram i en dispyt. Även om det tar på krafterna ibland.

Vi träffade även på fulmedias hyenor till journalister under aktiviteten. Journalisterna ville ha personliga reflektioner från våra aktivister men då vi anser dessa hyenor vara några av våra främsta fiender, har vi som regel att inte uttala oss personligen till dem. Dessa typer och deras frågor hänvisar vi till vår presstalesman Pär Öberg som också ställde upp på en intervju. Det handlar absolut inte om någon feghet från vår sida eller att vi inte kan ta debatten utan om att vår erfarenhet har lärt oss att de vrider, vinklar och ljuger ogenerat om våra åsikter. De skriver endast något om oss om de kan framställa oss i dålig dager, i annat fall inte ett ljud.

Man ska också ställa sig frågorna varför fulmedia unisont med politikerna fortsätter att framhäva mångkulturen som något positivt när många i vår vardag upplever motsatsen. Varför fortsätter de maniskt att använda sig av ordet ”humanism” när det svenska folket lider av mångkulturen? Eller varför väljer de att strypa och manipulera åsikter som bevisligen bygger på omtanke? Bara för att det inte passar in i deras förutbestämda mall. Vem som helst borde förstå varför vi inte uttalar oss direkt till fulmedia.

Nordfront-6

Pär Sjögren.

Efter att vi spridit information och diskuterat i cirka en timme avslutades aktiviteten och vi begav oss till en trevlig konferenslokal för fika och föredrag. Pär Sjögren höll ett aktuellt föredrag som övergripande behandlade vår parlamentariska gren och de olika punkterna i programmet. Föredraget blev mycket uppskattat och genererade många intressanta diskussioner.

Nordfront-7

Ingemar Westerbring.

Hela dagen var rakt igenom givande med fint väder intressanta möten och trevligt sällskap.

Nordiska motståndsrörelsen lovar både sympatisörer och antagonister att det inte var sista gången vi kommer till Örnsköldsvik för att ingjuta mod och sprida hopp.

För ett befriat och enat Norden!

/Ingemar Westerbring


  • Publicerad:
    2015-10-28 18:20