NORRLAND. En 49-årig ”nazist” har lämnat in en intresseanmälan till Migrationsverket om att få starta tre asylboenden. Migrationsverket uppger att de inte får neka någon att öppna boenden baserat på personens politiska övertygelse.

Den vänsterextrema underrättelseorganisationen Expo har tillsammans med en frilansare på tidningen Allehanda fått nys om att en 49-årig ”nazist” har för avsikt att öppna tre asylboenden.

Enligt Expo har mannen uttryckt sig ”rasistiskt” på Facebook, där han bland annat kallat ”förintelsen” ”judarnas stora lögn”, och synts på flera av Svenskarnas partis demonstrationer. Han ska även ha uttryckt sympatier till Motståndsrörelsen.

Till Expo säger mannen att kommunen först kontaktat honom och frågat om han ville upplåta några av sina fastigheter för ändamålet, vilket han då tackade nej till på grund av sin politiska övertygelse.

Nu har mannen ändrat inställning och menar att om inte han gör det så gör någon annan det istället. På frågan om han hade gjort det även om man inte kunde tjäna några större pengar på det svarar han:

– Nej, så medmänsklig är jag inte.

Migrationsverket har ännu inte svarat på mannens intresseanmälan.

Källor:
Nazisten i Norrland som vill starta asylboenden
Hyllar Hitler – vill starta flyktingboenden


  • Publicerad:
    2015-10-18 17:35