VALÅR. Kristdemokraterna har tvingat den populäre norrländske KD-ledaren Göran Jonzon att lämna partiet. Detta efter att Jonzon uttalat sig kritiskt mot islamism. Samtidigt meddelas att partiledningen har fullt förtroende för den fifflande ”juristen” Caroline Szyber, som satt i system att lura skattebetalarna på pengar.

Kristdemokraternas gruppledare i Vilhelmina Göran Jonzon manar på sociala medier till kamp mot den växande Islamismen. Enligt Jonzon är det fel av Sveriges regering att skänka pengar till så kallat ”humanitärt bistånd”, som exempelvis al-Qaida i Syrien. Istället menar Jonzon att regeringen borde finansiera de som vill skjuta ihjäl islamister.

På Facebook skriver Göran Jonzon bland annat:

Vi har väl skickat nog pengar till humanitära insatser, men slantarna verkar ju snarare hamna i fickorna hos terrorister. Det enda som biter på dessa galningar är metall som färdas i hög hastighet.

[…]

Köp vapen till de som vill bekämpa islamism istället! Får vi bort det otyget, så löser sig det andra av sig självt.

[…]

Jag ser ingen annan rimlig utgångsväg än att bilda en majoritetsregering som klarar av att sätta stopp för våldet, om det så måste ske med hjälp av SD.

De som framförallt följer Jonzons råd angående islamister är Syrien, Iran och Ryssland, som tillsammans krigar mot bland andra Muslimska brödraskapet, al-Qaida och Islamiska staten. I Sverige stödjer staten istället islamistiska organisationer med bidrag, och många islamister är öppet medlemmar i exempelvis Socialdemokraterna, Miljöpartiet och Centerpartiet.

Göran Jonzons uttalande är kontroversiellt i Kristdemokraterna eftersom partiet utrikespolitiskt stödjer Israel, som hjälper islamisterna i Syrien med bland annat vapen och gratis sjukvård för terrorister som skadats i strid. Därför går Jonzons anti-islamistiska uttalande emot partiets politik, och hans partikamrater i Stockholm har därför pressat honom att avgå, trots att han har ett stort stöd bland sina partikamrater i Vilhelmina.

En som däremot inte riskerar uteslutning ur KD är den fifflande juristen och judinnan Caroline Szyber, som satt i system att åka utomlands på semester och låta skattebetalarna betala resor och lyxhotell. Partiledningen meddelar att den har totalt stöd för Szyber, som i länder som exempelvis Kina antagligen skulle ha avrättats.

Caroline Szyber är, förutom fifflande riksdagsledamot för KD, även judisk nationalist och medlem i den ultra-nationalistiska judiska organisationen Limmud, som kämpar för att göra Sverige mer judiskt. Andra kända medlemmar i Limmud är vänsterextrema EXPO:s Jonathan Leman, Paideias ökända aktivist Barbara Spectre och Judiska Församlingens och Judiska Centralrådets ordförande samt Paideias grundare Lena Posner-Körösi.

Ursprungligen publicerat på Fjällsjö Nyheter.


  • Publicerad:
    2018-08-30 08:00