MOTSTÅNDSRÖRELSEN. Tommy Olsen och två andra medlemmar i Norge döms för ”hatfulla yttringar”. Domen tycks ha inspirerats av rättsövergreppen i Sverige där ”sammanhang” och ”tolkningsfakta” kan få personer dömda trots att de inte gjort något olagligt.

Kristiansand tingsrätt.

Enligt systemmedia i Norge har tre motståndsmän dömts för ”hatfulla yttringar” efter att ha hängt upp tre banderoller med texten ”Vi är tillbaka!” och hakkors, samt för att ha hissat en hakkorsflagga vid Stiftelsen Arkivet, den 9 april förra året. Kristiansand tingsrätt bortser helt från försvarets invändningar och menar att bruket av hakkors – som inte är olagligt i Norge – tillsammans med texten ”Vi är tillbaka!” i det här sammanhanget är att räkna som en ”hatfull yttring”.

De tre har hängts ut med namn, bild, ålder, samt en massa lögnaktiga påståenden, allt för att de har hängt upp banderollerna och en fana. Detta kan ses i kontrast till exempelvis pedofiler och andra grova förbrytare vars identitet ofta censureras i ”norsk” media.

Frihetskamp har varit i kontakt med Tommy Olsen, ledare för Nordiska motståndsrörelsen i Norge, för att höra vad han tänker runt domen, samt medias skriverier om fallet.

Tommy Olsen.

Hej Tommy! Enligt systemmedia har ni alltså dömts i tingsrätten för ”hatfulla yttringar”, vad tänker du om det?

— Vi blev av tingsrätten meddelade att vi ska komma på torsdag för att motta domen, men får istället veta den via systemmedia redan nu. Det var min första tanke. I övrigt kom det inte som någon överraskning att vi blev dömda, och det med tanke på det politiska klimat som uppstått i Norge sedan 1945 och som konstant bara blir värre i takt med att åsiktskorridoren krymps och åsikter kriminaliseras.

Kan du berätta kort om varför ni inte valde att godta strafföreläggandet från polisen utan istället valde att gå till rättegång?

— Vi godtog inte föreläggandet vi fick av polisen eftersom den använde sig av ”hatfulla yttringar” [Norges motsvarighet till ”hets mot folkgrupp”. reds. anm.], en ”gummiparagraf som kan tolkas såsom man själv önskar och som används mer och mer för att trycka ned politisk opposition.

Tingsrätten är av åsikten att bruket av hakkorset, tillsammans med banderollen med texten ”Vi är tillbaka!”, i det här sammanhanget utan tvivel är att räkna som en ”hatfull yttring”. Vad har du att säga om det?

— Det är en åsikt ja, det är korrekt. Och med en gummiparagraf kan man också tolka saken precis som man vill. När man dessutom redan har valt att sätta sin tillit till segerherrarnas version av andra världskrigets händelser, och inte minst den halmgubbe eller nidbild som senare skapades om nationalsocialister och nationalsocialismen, så är det heller inte underligt att man också väljer att tro det värsta.

— Svastikan och texten ”Vi är tillbaka” är dock ingen ”hatfull yttring” mot andra raser eller främmande folkgrupper. Svastikan är först och främst en urgammal symbol, som använts av vår ras i tusentals år, och som också spreds runtom i världen på deras många resor. Under andra världskriget togs svastikan också i bruk av Adolf Hitler, och då just på grund av symbolens koppling till vår ras och vår historia, Det var på så vis ett helt naturligt val om man kämpar för sitt folk och för sin ras. Under svastikafanan har inte bara tusentals efter tusentals vita kämpat mot globalismen. Även tusentals efter tusentals afrikaner, araber, asiater och judar har kämpat under svastikafanan mot globalismen, som tyvärr segrade i kriget och etablerade sin politik som vi ser konsekvenserna av idag. Svastikafanan är med andra ord inte synonymt med rashat, utan en symbol för motståndet mot globalismen, där olika raser har varit allierade.

Bild från aktionsdagen, med censurerad bild anpassad efter svenska förtryckarlagar och kanske även framtida norsk lag.

Tingsrätten anser vidare att detta med att främja en ”nazistisk och rasbaserad ideologi” under natten till den 9 april 2018 på en plats där människor under andra världskriget utsattes för ”våld och tortyr” inte kan skyddas av yttrandefriheten. Vad har du att säga om det?

— För det första är vi nationalsocialister varken ”nazister” eller ”nynazister”, vilket jag också förklarade i tingsrätten, men tydligen för döva öron. Och ja, vi är rasmedvetna, vilket inte automatiskt betyder att vi skulle vara rashatare. Vi önskar förstås ingen främlingsinvasion, som naturligtvis sker på bekostnad av vårt eget folk och framtid, men det betyder dock inte att vi skulle hata exempelvis Ali i Pakistan, bara för att han tillhör en annan ras.

LÄS ÄVEN: De allierade försöker invadera Norge

— Vi valde den 9 april för att vi ville berätta att motståndet mot globalismen inte har dött. Att nationalsocialismen lever och att kampen fortsätter. Angående datumet, den 9 april, så har folk endast hört delar av historien och blivit tillsagda att man ockuperades av fientliga krafter från Tyskland. Men riktigt så var det inte. De allierade globalisterna hade planer på att invadera Norge redan den 8 april, varpå det nationalsocialistiska Tyskland såg det som nödvändigt att komma Norge till undsättning. Tyskarna hann före de allierade och förhindrade därmed att Norge blev ett krigsfält under kontroll av bolsjeviker och sionister. Vi kan vara glada att de allierade inte hann före.

LÄS ÄVEN: Invasionen av Norge

— Angående valet av plats, vid Stiftelsen Arkivet, skedde detta eftersom dessa uttalat sig offentligt mot oss tidigare här i Kristiansand. Det är inte ovanligt att vi utför aktioner mot organisationer som sprider lögner om vår rörelse, eller som helt öppet är globalister och bedriver norskfientlig verksamhet. Detta får de faktiskt tåla. Byggnaden som Stiftelsen Arkivet befinner sig i togs heller inte över av Gestapo den 9 april 1940. När exakt tyska luftvärnssoldater tog över byggnaden är för mig okänt, men jag tvivlar på att det skedde den 9 april. I övrigt tar jag deras berättelser om tortyr med en nypa salt, även om allt säkerligen inte skedde under perfekta omständigheter, hela tiden, under andra världskriget. Krig är krig, och under krig tas folk till fånga på båda sidor. Nationalsocialisterna var dock långt mer humana än de allierade. De allierades krigsförbrytelser under andra världskriget har blivit nedtystade med deras skapelse av ”förintelse”-myten och de ”onda nazister” som har fungerat som dimridåer för att flytta fokus från deras egna brott. Ifall man tar i beaktning de grymheter som kommunismen och sionismen tillsammans har utfört i världen mot vita och kristna, då likväl som nu, är det ingen som pratar om ”hatbrott” eller ”hatfulla yttringar” när hammaren och skäran sprayas på fasader med texten ”väpnad revolution”.

Vad är dina tankar kring detta med ”hatbrott” och ”hatfulla yttringar”?

— ”Hatbrott” är det nya, en introduktion till ett orwellianskt samhälle. Ett samhälle där kritik och motstånd mot den rådande makten anses som något brottsligt, och där de med egenkomponerade lagar legitimerar politisk censur. Med en sådan gummiparagraf krymper ständigt åsiktskorridoren, och fler och fler kommer framöver att dömas för ”hatfulla yttringar”.

LÄS ÄVEN: Den allierade bombningen av Oslo – attacken som skördade fler människoliv än Utöya!

— När det vanligtvis talas om ”hatbrott” och ”hatfulla yttringar” pekar man som regel på invandringskritik, kritik mot homolobbyn, samt att i allmänhet vara nationalsocialist eller att man främjar nationalsocialismen. Med andra ord en lag som riktar sig mot den politiska oppositionen. De vill mena att kritik mot den förda invandringspolitiken, homolobbyns agenda och agerande, eller att man främjar nationalsocialismen är synonymt med att hata andra raser eller homosexuella som individer. Men vad det egentligen handlar om är kritik och motstånd mot politik och verksamheter som är väldigt negativt för vårt folk.

— Hat är heller inget brott, utan snarare en helt naturlig känsla som också är kopplad till kärleken. Varje sund människa kommer förstås automatiskt att hata det som skadar eller hotar vad man håller kärt. Utan hat är man en sjuk människa, likgiltig och helt utan känslor. Det är därför självklart att jag hatar den politik och de bankirer som försöker ödelägga det jag älskar, det vill säga mitt folk och dess framtid. Jag hatar dessa organisationer och bankirer av hela mitt hjärta!

LÄS ÄVEN: Norska motståndsmän åtalade i historiskt rättsmål

Anser du att systemmedia beskrivet ärendet korrekt, och har du något mer att tillägga till vad som blivit skrivit om det?

— Nej, absolut inte. Som vanligt slår de med båda händerna i pianot och hittar på ”terrorhot” utan grund när de skriver om ”nazister”, och inte minst serverar de rena lögner och halvsanningar. Bland annat är deras rapportering om vad som har blivit sagt inte alltid helt korrekt. Det är mycket klippa och klistra och inte minst tillägg av yttringar som aldrig har fällts.

— Jag menar även att media har tillskrivit mig brott som jag aldrig har blivit dömd för. Jag har aldrig någonsin dömts för narkotikabrott, och jag är helt och hållet motståndare till bruket av narkotika. Vidare kan det sägas att jag försvarade mig mot ett gäng invandrare som attackerade mig för 19 år sedan, alltså inte något offensivt våld från min sida. Vi hade den gången upprättat nya bekantskaper i Rogaland och var på väg hem till en av dem när invandrarna kom springandes efter för att starta bråk. Med andra ord har media valt ut vissa delar, samtidigt som de underlåter att berätta hela sanningen. Detta är alltså en 19 år gammal dom, som medierna ständigt tar fram och beskriver som att jag helt oprovocerat skulle ha gått till angrepp på några oskyldiga invandrare. Men vi kallar dem ju inte för lögnmedia utan anledning.

Vi tackar för intervjun. Har du något mer att tillägga?

— Som nationell i ett globalistiskt samhälle måste man räkna med allt hårdare straff av rättsapparaten, och att man framställs som ett monster i samtliga systemlojala medier. ”Shitstorm” är något jag personligen har vant mig vid, så det rinner bara av mig. Men det är viktigt för andra nationella att man inte låter sig påverkas av lögnpressens narrativ, och därmed börjar utveckla beröringsskräck gentemot alla som anses vara mer ”extrema” än en själv. Dessvärre finns det dem som har utvecklat en slags beröringsskräck och som ständigt anpassar sig till mittfåran och blir mer och mer moderata, tills det inte längre är någon skillnad mellan dem själva och globalisterna. Dessa hyllar idag gärna bolsjevikerna under andra världskriget, samtidigt som de hånar riktiga nationalister som kämpar mot globalismen.

— Den som inte förmågan att undvika att låta sig förföras av systemmedias rapportering uppmanar jag att helt strunta i systemmedia och istället endast läsa alternativmedia såsom Frihetskamp.

Ursprungligen publicerad på Frihetskamp.


  • Publicerad:
    2019-09-04 14:25