KULTURMARXISM. I helgens avsnitt av Newton, ett så kallat vetenskapsprogram för barn, visade NRK hur man kan äta sin egen avföring.

I det senaste avsnittet av barnprogrammet Newton, som sändes på NRK Super, visar den malaysiske programledaren Stian Sandø att det är möjligt att äta sin egen avföring.

Han förklarade att detta är något som är helt vanligt i djurriket och får hjälp av läkaren Line Jansrud vid Ahus, som tidigare har varit programledare för samma program, för att laga en ”avföringssmoothie”.

Själv är Sandø mycket stolt över sitt bidrag till drinken och han funderar på om det är normalt att vara det, vilket det enligt programmet självfallet är. Kameramannen Morten Waagø tackar hövligt nej till ett smakprov och Sandø fick då njuta av måltiden ensam.

Det är inte första gången som statskanalen använder Newton för att hjärntvätta unga med folkfientlig och antivit-propaganda. I tidigare avsnitt har Sandø bland annat konstaterat att alla människor är lika förutom på färgen på håret, huden och ögonen men att mörk hud är bäst. Vidare har man hävdat att det ofta är svårt att upptäcka om en är homosexuell.

Programmet finns tillgängligt på NRK:s hemsidor men vi avråder starkt våra läsare från att söka upp det aktuella avsnittet på grund av extremt stötande bilder.

Källa:
NRK lærer barn å spise avføring


  • Publicerad:
    2017-04-06 08:30