HOMOLOBBYN. NRK är igen ute med homopropaganda till de yngre generationerna. Denna gång är syftet att normalisera homosexualitet bland norska ungdomar.

Folkfientliga NRK har släppt en ny dokumentserie fullproppad med kulturmarxistisk homopropaganda. Serien, som går under namnet ”Jävla homo”, har skapats av homosexuella Gisle Agledahl och har som mål att reda ut vad det innebär att vara homosexuell.

Serien är på fem avsnitt och NRK har även lanserat en egen klädkollektion för att göra reklam för serien. Produkterna, som bär seriens namn, har blivit populära bland norska så kallade kändisar som bland annat poserar med kläderna på olika sociala medier.

Bloggerskan Sophie Elise är en av de som deltagit och på Instagram skriver hon följande till sina 350 000 följare:

— Jag tycker det är coolt att vara ett jävla homo varje dag för kärlek är fantastiskt.

Enligt serieskaparen så är ”jävla homo” ett vanligt skällsord som används i norska skolor. Agledahl hoppas att serien kan vara med på att ofarliggöra uttrycket genom att använda det med en annan betydelse.

Under de fem avsnittet besöks olika homosexuella miljöer, som till exempel i avsnitt tre som har fått titeln ”Fistfest” med underrubriken ”Är udda sex bara lack, läder och fisting?

NRK har tidigare släppt den populära serien ”Skam” som hade ett stort fokus på att normalisera homosexualitet och mångkultur bland unga.

Källa:
NRK med ny serie for å normalisere homoseksualitet


  • Publicerad:
    2017-09-26 11:55