Hoppa till huvudinnehåll

Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Ny beskattning ska finansiera massinporten av främlingar

Av Redaktionen, 2014-08-21
redaktionen@nordfront.se

MASSINVANDRING. Den sittande regeringen har beslutat att ge Migrationsverket 13 miljarder kronor nästa år för att klara den aldrig sinande tillströmningen av främmande folk. För att finansiera satsningen har man hittat ett nytt sätt att beskatta den arbetande svensken.

Bilderberg-agenten Fredrik Reinfeldt.

Bilderberg-agenten Fredrik Reinfeldt med ett leende på läpparna.

I sitt sommartal i helgen förklarade statsminister Fredrik Reinfeldt att Sverige ”inte kommer ha råd med så mycket annat” än den pågående invandringen och integrationen av invandrare i landet. Han menade vidare att vi därför måste ”öppna våra hjärtan”, ”ha solidaritet” samt ”ha tålamod”.

Nu avslöjas det att man planerat för nya skatter i hopp om att kunna finansiera det mångkulturella projektet. Bland annat ska man införa en ny bankskatt i form av sänkt tak för ränteavdrag samt en fastighetsskatt för kommersiella fastigheter.

— Olika förslag och idéer tas just nu fram av finansdepartementet. Men exakt hur förhandlingarna slutar är det ingen som vet. Det är ett svårt läge, säger en källa i regeringskansliet Rosenbad i en intervju.

En stor del av de 13 miljarderna som öronmärkts åt Migrationsverket kommer att plockas från biståndspengarna vilket gör att mindre hjälparbete kommer att ske i främlingarnas hemländer.

I år förväntas över 100 000 invandrare att anlända till Sverige som asylsökande enligt Migrationsverkets prognos, Sverige är ett av de EU-länder som fått ta emot flest asylansökningar i år.

Källa:
Ny skatt för att klara invandringen


  • Publicerad:
    2014-08-21 20:30