KUNSKAP. En ny och svenskproducerad dokumentär i stil med ”The Greatest Story Never Told” har färdigställts. Dokumentären heter ”Europa – The Last Battle” och den första av tio delar släpptes under gårdagen.

Igår publicerades den första delen av dokumentären ”Europa – The Last Battle” på Youtube. Dokumentären har producerats av en svensk videoredigerare och åtminstone den första delen håller väldigt hög kvalitet för att vara ett ideellt enmannaprojekt.

Den första delen handlar inledningsvis om sionismen och den judiska storfinansen. Avsnittet är en timme långt och går också in på marxismens födelse samt bolsjevikernas revolution och terrorvälde.

Del två av dokumentären kommer att släppas nästa vecka och totalt är det tio olika delar som kommer att släppas över en period på tio veckor. Nästa del kommer bland annat att handla om kulturmarxismen och Weimarrepubliken.

Delarna tre till åtta behandlar ämnen kopplade till andra världskriget, Tredje riket och nationalsocialismen samt förintelsebluffen. De avslutande två delarna handlar om vad som hänt efter kriget och hur Europas folk idag vaknar upp och kämpar för en bättre framtid.