Hoppa till huvudinnehåll

Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

En dokumentär om “Förintelse”-bluffen

Av Robin Palmblad, 2016-06-05
robin.palmblad@nordfront.se

”FÖRINTELSEN”. Denna vecka återpublicerar Nordfront en dokumentär om den groteska ”Förintelsen”-bluffen.

”Det finns [..] en kemisk analys gjord av de påstådda gaskamrarna i Auschwitz av kemisten Germar Rudolf som visade samma resultat som Leuchter. Den springande punkten rent kemiskt är fällningen preussian blue som bildas vid användning av cyanidgas, någon sådan fanns inte i de påstådda gaskamrarna men däremot var avlusningskamrarnas väggar genomsyrade av preussian blue. I avlusningskamrarna vet vi med säkerhet av Zyklon B användes till kläder och det går alltså inte att ta bort preussian blue eftersom det en kemisk reaktion på järnoxiden i cementen som tränger djupt in i materialet. En bortförklaring har varit att man skulle ha tvättat väggarna mellan gasningarna men det ironiska är att det i så fall skulle ha underlättat bildandet av preussian blue, det är nämligen vad vatten och fukt gör.”

Nordfront-läsaren Angantyr i en kommentar.

Satir gällande hur den groteska "Förintelsen"-bluffen avslöjas.

Satir gällande hur den groteska ”Förintelsen”-bluffen avslöjas.

Veckans skrift/film

Vissa söndagar 12:00 uppmärksammar Nordfront en skrift, film eller dokumentär av något slag. Har du ett förslag? Kontakta då Robin Palmbladrobin.palmblad@nordfront.se

Just nu verkar lite av en snöbollseffekt pågå då folk på egen hand vill grunda sig en uppfattning om ”Förintelsen”, varpå en del till och med gör egna dokumentärer om de upptäckter som de stött på.

En sådan dokumentär är The Holocaust Lie Debunked Once and for All, översatt: Förintelse-lögnen motbevisad en gång för alla som släpptes för en dryg månad sedan.

Dokumentären kan beskrivas som något av en grundkurs i de omständigheter och lögner som ”Förintelsen” grundar sig på.

”Gaskamrarna” saknar spår av gasen som sägs ha använts
Som Nordfront tidigare tagit upp så finns det ingen teknisk bevisning, i form av exempelvis en obduktionsrapport, som styrker att tyskarna gasade en (1) enda jude under andra världskriget.

Som grädde på moset är siffran 6 000 000 döda judar dessutom sprungen ur judisk religion, läs mer om det här.

Ifall judar gasats med med Zyklon B hade liken haft kraftigt rosafärgad hud.

Hade tyskarna gasat människor med Zyklon B skulle liken haft kraftigt rosafärgad hud. Läs mer här.

”Gaskamrarna”, eller snarare de av segermakterna modifierade rummen, saknar dessutom de cyanväteavlagringar som klädesplaggs-gaskamrarna hade, efter att avlusningsmedlet Zyklon B hade använts.

Den tyske kemisten Germar Rudolf fängslades på grund av att han genomförde tester som motbevisade den officiella historieskrivningen gällande att tyskarna "gasade judar" under andra världskriget. Här syns hur cyanvätet förenat sig kemiskt med cementen i tegelbyggnaden där desinfektion av kläder genomförts.

Den tyske kemisten Germar Rudolf tar prover på en vägg med avlagringar från Zyklon B.

delouse

Till skillnad från de allierade hade tyskarna inte tagit bekämpningsmedlet DDT i bruk. Därför utgjorde löss som spred tyfus-smitta ett allvarligt hot mot hälsan och i koncentrationslägren avlusades kläder således med avlusningsmedlet Zyklon B. Avlagringar från gasen saknas dock helt i de ”gaskamrar”, eller snarare modifierade rum, i vilka judar påstås ha gasats i. Klicka för förstoring.

ausch-gas-chamber_2012-1024x768

”Gaskammaren” i Auschwitz saknar alla spår efter användning av avlusningsmedlet Zyklon B. Detta har även bekräftats genom kemiska provtagningar. Klicka för förstoring.

Mystiskt nog benämns "gaskammaren" istället som "leichenkeller", alltså tyskans motsvarighet till bårhus.

Mystiskt nog benämns ”gaskammaren” i tyskarnas ritningar istället som ”leichenkeller”, alltså tyskans motsvarighet till bårhus. Med tanke på de infernaliska förhållanden som tyskarna led under, och dödliga sjukdomar så som tyfus, är det så klart fullt rimligt att behöva ett bårhus i större koncentrationsläger. Läs mer om ritningen här.

Se dokumentären The Holocaust Lie Debunked Once and for All här:

Artikeln publicerades ursprungligen 2015-05-31.


  • Publicerad:
    2016-06-05 11:50