DOKUMENTÄR. Bechir Rabani, talesperson för Megafonerna, meddelar på Facebook att det första avsnittet av en ny dokumentärserie snart är färdigt.

Under lördagskvällen meddelade talespersonen för Megafonerna, Bechir Rabani, att det första avsnittet av en ny dokumentärserie om mångkulturens offer snart är färdigt. Dokumentärserien kommer att fokusera på kvinnor som får sina liv förstörda då de blir utsatta för våldtäkter, men även om det politiskt korrekta samhällets svek mot kvinnorna. Så här presenteras projektet på Youtube:

Ett smakprov på vår kommande reportageserie ”I skammens skugga”.

Megafonerna kommer att fokusera på alla de kvinnor som idag får sina liv förstörda tack vare att man inte vågar konfrontera utländska kulturer och religioner med en vidrig kvinnosyn. Istället väljer det fega folket att gömma sig bakom ”antirasism”. Den lättaste kampen av dem alla, eftersom där finns det inget motstånd.

Man offrar kvinnor och barn till de kulturer och radikala religioner, som många av oss lämnade bakom sig. Det Sverige har lyckats med är att överföra problemen hit efter oss. Framförallt så drabbas kvinnorna.

Svenska kvinnor är extra utsatta idag pga. att dessa kulturer ser på fria kvinnor som lösaktiga, som förtjänar det.
Vi vägrar tillåta att Sverige blir ett nytt Iran.

Nedan kan man se trailern för serien:

Källa:
Facebook: Bechir Rabani
Youtube: Trailer – ”I skammens skugga”


  • Publicerad:
    2017-07-30 14:55