FIENDEPROPAGANDA. ”Game of Thrones”-stjärnan Iwan Rheon spelar Adolf Hitler i en ny lögnfilm om Hitlers ungdomsår i Wien.

ramsay-bolton-681x400

Iwan Rheon som den sadistiske Ramsay Bolton.

Det är den 31-årige Iwan Rheon från TV-serien ”Game of Thrones” som har fått rollen som Adolf Hitler i den brittiska tv-produktion ”Adolf the Artist”. Rupert Grint från ”Harry Potter” har fått rollen som Hitlers barndomsvän August Kubizek.

Valet av Rheon är inte en slump då han i ”Game of Thrones” spelar den sadistiska och onda karaktären Ramsay Bolton, som nyligen blev korad till den ”mest avskyvärda karaktären som någonsin visats på tv” och som till med har blivit hatad av TV-seriens egna fans.

Filmen påstås bygga på den ”sanna historien om Adolf Hitler” och hans ungdomsår i Wien, där han enligt filmskaparna ska ha ”dragits till droger, alkohol och sexuella experiment”

Vill du se en informativ film om Hitler, välj då istället ”Adolf Hitler – The Greatest Story Never Told”. Nordfront vill även passa på och tipsa om boken ”Adolf Hitler mein Jugendfreund” som är författad av ovannämna August Kubizek.

Boken finns tillgänglig som gratis PDF-fil här.

Se ”Adolf Hitler – The Greatest Story Never Told” med svensk undertext nedan:

Källor:
Ny løgnfilm om Adolf Hitler på gang
Ramsay Bolton of ‘Game of Thrones’ Is the Most Hated Man on TV


  • Publicerad:
    2017-01-13 10:30