INRIKES. Samhällsnytt avslöjar i en artikel att den marxistiska organisationen Arbetarnas bildningsförbund (ABF) har upplåtit sina lokaler till de två invandrarpersonerna som hostade andra människor i ansiktet under rådande coronaepidemi.

Genom att granska omgivningen i den video som invandrarna hade spelat in och enkla sökningar på Facebook lyckades Samhällsnytt pussla ihop att det var ABF-huset i Eskilstuna som hade använts.

Bakgrunden är efter att den första videon publicerats, där dessa invandrare hostar i ansiktet på människor, då attackerades de på sociala medier av upprörda människor. Detta gjorde att de fick stöd av den lokala tidningen Eskilstuna-kuriren. I den artikeln så ber de inte ens om ursäkt för sitt handlande.

Samhällsnytt ringde upp personen som är verksamhetschef för lokalen och han hänvisade till sin chef Fredrik Pettersson. Pettersson är inte alls intresserad av att svara på några frågor när han hör vem som ställer dem och ber dem mejla.

Detta är samma Fredrik Pettersson som under Almedalen bjöd in till seminariet ”Inga nazister på våra gator – men hur?” med vänsterextremisten Showan Shattak. I Almedalen blev det aldrig någon debatt, däremot fick Pettersson fullt stöd av det mediala etablissemanget.

I lokalerna har även en av invandrarna redigerat sina gangsterromantiserade raplåtar och tagit bilder på vitt pulver och kontanter till sitt Instagram.


  • Publicerad:
    2020-04-01 19:30