MOTSTÅNDSRÖRELSEN. Med dunder och brak och till rungande applåder lanserades under Nordendagarna ”Handbok för aktivister i Motståndsrörelsen” ver. 2.0 under Nordendagarna 2016.

Simon Lindberg

Nordiska motståndsrörelsens ledare Simon Lindberg presenterar aktivisthandboken under Nordendagarna.

Den efterlängtade och sedan en tid tillbaka slutsålda aktivisthandboken är nu inte bara tillbaka utan är också utökad och förbättrad.

Den nya 68-sidiga aktivisthandboken är utökad med avsnitt kring bland annat mental inställning, Motståndsrörelsens parlamentariska gren, ledarskapets psykologi, aktivism på internet, sociala aktioner, nya sätt att föra kampen på gatan och mycket mer.

”Handbok för aktivister i Motståndsrörelsen” kostar 70 kronor och innehåller alltifrån ideologi till praktiska råd och relevant information till dig som är organiserad nationalsocialist eller som är intresserad av att lära dig mer om Nordiska motståndsrörelsen och nationalsocialismen.

Förutom den svenska nyutgåvan, som presenterades av Nordiska motståndsrörelsens ledare Simon Lindberg, lanserades också en norsk utgåva av Haakon Forwald, Nordiska motståndsrörelsens ledare i Norge.

Aktivisthandboken, både den nya versionen på svenska och den norska utgåvan, går att beställa från Nordfront förlag där du också kan ta del av skriftens fem första sidor gratis.

Klicka här för att beställa ”Handbok för aktivister i Motståndsrörelsen”.


  • Publicerad:
    2016-08-29 23:30