Torsdagen den 16:e augusti hade Kampgrupp 110 sin veckoträning som vanligt. När träningspasset började närma sig sitt slut kom en polisbil till fotbollsplanen.

Två extremt inkompetenta politiska poliser kom fram till gruppen och påstod att någon skulle ha ringt dem för att de var oroliga. Polisen förklarade att inget brott hade begåtts, men önskade att nationalsocialisterna skulle avlägsna sig, vilket givetvis inte hände.

Polisen frågade säkert tio gånger vad det var för form av träning de närvarande sysslade med, vilket de inte fick något svar på. Det eviga ställandet av samma fråga var ett dumt försök att provocera fram en reaktion och ge deras kollegor tid att komma, då de efter ett tag fick förstärkning av en piketbuss. Avslutningsvis fotade polisen nationalsocialisterna och samtliga bilar som stod vid en parkering i närheten av planen.

Den folkfientliga polisen i Nyköping har återigen gjort bort sig i den kamp som förs mot Motståndsrörelsens träningar. De uppmanas att skämmas och börja göra sitt jobb, då Nyköping likt hela vår nation lider av invandrarkriminalitet, bland annat med öppen drogförsäljning som inte kan stoppas p.g.a. ”resursbrist”.

De som är sugna på att finna en sund gemenskap och syssla med vettiga aktiviteter såsom träning är välkomna att ansöka om medlemskap.


  • Publicerad:
    2018-08-18 08:00