Hoppa till huvudinnehåll

Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Nyheter24-anställd vill fylla Sverige med IS-soldater

Av Redaktionen, 2015-11-03
redaktionen@nordfront.se

ABSURDISTAN. Nyheter24:s Teodor Dante Stig-Matz har skrivit en krönika om hur han hatar ”Ullaredssverige” och att han vill fylla landet med IS-soldater för att driva bort den ”trångsynta svenska arbetarklassen i ”småstäder” med ”äckliga dialekter”.

I sin krönika på Nyheter24 skriver 22-åriga Teodor Dante Stig-Matz en krönika som går under rubriken ”Jag hatar ert äckliga Ullaredssverige” där han går till hårt angrepp mot Sverigedemokraterna och mot invandringskritiker. Stig-Matz är upprörd över att folk inte är positivt inställda till den enorma massinvandring som råder i Sverige idag och därför vill han driva invandringskritiker till landsflykt genom att fylla Sverige med IS-soldater.

Matz uppmanar till drastiska åtgärder mot vad han utmålar som den trångsynta svenska arbetarklassen i ”småstäder” med ”äckliga dialekter” som han menar röstar mer invandringskritiskt än andra samhällsgrupper. Han skriver:

Ni använder ofta uttrycket ”kulturberikare” ironiskt om invandrare. Jag skulle aldrig ens kalla er det på skoj. Er version av svensk kultur är lika meningslös som en Billys bokhylla, och lika flottigt motbjudande som bearnaisessåsen ni dränker er mat i. Jag skulle ärligt talat fylla landet med IS-soldater om det betydde att ni försvann – de har i alla fall någon sorts känsla för form och stil. Jag brukade vara stolt över att komma från Sverige, nu känns det som att hela landet har förvandlats till Ullareds camping. Om det är ni som är vanliga svenskar vill jag inte vara svensk längre.

Han fortsätter:

Ändå tänker jag ofta att jag skulle vilja mura in småstäderna ni bor i och kasta bort nyckeln. Människor säger att vi ska möta ert hat med kärlek, men jag har svårt att göra något annat än att äcklas av er.

Nyheter24 är en vänstervriden sida som är känd för att hetsa mot nationella. Nordfront rapporterade senast häromdagen om hur sidan manipulerade en bild så att det skulle se ut som att Nordfronts livstilsredaktör Paulina Forslund uppmanade till att bränna flyktingförläggningar efter att hennes hashtag #IStandWithSweden trendade på Twitter.

Källa:
Jag hatar ert äckliga Ullaredssverige


  • Publicerad:
    2015-11-03 11:10