MEDIA. Nyligen lanserades sajten elevinfo.se, som har för avsikt att granska lögnpressens journalister och belysa vilka konsekvenser mainstreammedias agerande har på samhällsutvecklingen.

Affischer med information om viktiga journalister från ”svensk” systemmmedia som kan laddas ner på elevinfo.se. Foto: elevinfo.se.

Elevinfo.se är en ny sajt som har till syfte att granska systemmedias journalister och dess subjektiva rapportering som man menar syftar till att mörka massinvandringens konsekvenser – men också lögnpressens kampanjer för att tysta sina motståndare och vilka konsekvenser detta får för samhällsdebatten.

”Att journalister är objektiva och inte själva driver en politisk agenda i sin nyhetsförmedling, har varit viktigt i det demokratiska samhällets framväxt. På så sätt har maktmissbruk försvårats. Den fria opinionsbildningen är en grundpelare i ett demokratiskt samhälle. Utan den kan inget samhälle kallas demokratiskt. Dagens journalister är inte längre fristående från makten, utan har blivit en del av den. Detta syns tydligt då de inte längre granskar makten seriöst, utan istället angriper och svartmålar oppositionella i Sverige”, skriver man på sajten.

Man tar också upp exempel på hur systemmedia attackerat de som tidigare har försökt att granska deras förehavanden, och lyfter framförallt fram hetskampanjerna mot medborgarjournalisterna Fabian Fjälling och Julia Ceasar samt det faktum att tidningar som Expressen och Aftonbladet helt ogenerat samarbetar med kriminella vänsterextremister.

Det är tydligt att personerna bakom elevinfo.se tar ställning mot massinvandring och kulturmarxism. Under rubriken ”Sverige blir bara sämre och sämre att leva i” står det exempelvis att det ”svenska folket byts ut mot människor från andra delar av världen i en allt snabbare rakt” och att detta kan pågå eftersom ”vanligt folk inte protester mot vanstyret i Sverige” på grund av rädsla.

Läs mer på elevinfo.se.

 


  • Publicerad:
    2018-04-26 13:00