Bloggerskan Camilla Rågfors har hotats av ”antirasistiska” krafter för att ha förhållit sig objektiv till Svenska motståndsrörelsen.

Den före detta styrelsemedlemmen i Sverigedemokraterna Värmland, Camilla Rågfors, är återkommande när det kommer till att skriva om den nationella miljön. Till Motståndsrörelsen har Rågfors förefallit haft en objektiv inställning, varken för eller emot.

Denna objektiva inställning har lett till att hon har mordhotats inför helgens manifestation i Bollnäs. Detta av en av dem som ska delta i den mångkulturella demonstrationen. Camilla Rågfors skriver på sin blogg:

”Jag hade inte tänkte att skriva något mer om SMR och Bollnäs fören efter demonstrationerna på Lördag. Men något fick mig att ändra det beslutet. Idag kom det ett telefonsamtal som nog inte fick den effekten personen i fråga var ute efter. ’Din förbannade äckliga nazistfitthora du ska ge fan i att skriva om de vidriga nassesvinen om du vill undvika att få smaka på samma medicin som de ska få göra på Lördag’” 

Nordfront har tidigare uppmärksammat Camilla Rågfors då hon skrev en framtidskrönika om hur Motståndsrörelsen tar makten 2030. Rågfors skrev i slutet av krönikan hur hon trodde att hon inte skulle få leva i det nya samhället. ”Jag själv vet inte hur det är att leva i detta Sverige, eftersom jag tillsammans med flera hundratals andra svenska vänner valt att lämna landet. Inte för att det är farligt för oss, utan för att släktingar till oss blivit deporterade på grund av att de var av blandras.” 

Relaterat: Vilka är Svenska Motståndsrörelsen egentligen?


  • Publicerad:
    2012-08-23 23:51