MOTSTÅNDSRÖRELSEN. Aktivister har idag genomfört offentliga aktioner i Flen. Bland annat tillrättavisades en person efter att hon försökt stjäla flygblad.

Utanför Migrationsverkets provningsenhet. Klicka för förstoring.

Utanför Migrationsverkets förvar. Klicka för förstoring.

Idag under eftermiddagen befann sig ett antal aktivister från Motståndsrörelsen i Flen. Dagens aktiviteter började med ett tal utanför Migrationsverkets provningsenhet.

Bland annat riktade sig talet till de anställda på Migrationsverket och man frågade sig hur de ser på framtiden för det svenska folket och sig själva:

”Jag vill ställa en direkt fråga till er vita anställda inne på Migrationsverket, ni som ser statistiken och klarar av matematik på grundskolenivå. Hur vill ni att framtiden ska se ut för er och era vita barn?”

FOTF7581

Därefter begav man sig in till de mer centrala delarna av stan för att dela ut flygblad och föra diskussioner med allmänheten. När Nordfront frågar en aktivist som var på plats hur responsen varit under dagen uppger denne att responsen varit förvånansvärt positiv, då den i vanliga fall brukar vara mer blandad.

I centrum.

I centrum.

Dock fanns ett undantag berättar aktivisten. En galen kvinna levde jävel och försökte uppvigla omgivningen mot Motståndsrörelsen aktivister, något hon inte lyckades med. Däremot blev hon tillrättavisad efter att ha gått till attack och försökt sno flygblad från en aktivist.

Mer information om talet och annat kommer senare.


  • Publicerad:
    2015-04-25 16:00