Lördagen den 25 november begav sig delar av Motståndsrörelsens 7:e näste till Nybro för offentlig flygbladsutdelning.

Främst var det flygbladen om globalisternas vanstyre av världen som delades ut, men för dem som var mer intresserade av Nordiska motståndsrörelsens politik fanns även flygbladet Ny politik att tillgå, vilket flera tyckte var av stort intresse.

Genomgående var det ett mycket positivt bemötande motståndsmännen fick och många var de goda uppmaningarna om att fortsätta kämpa på. Men en och annan mindre passande kommentar slank ur självhatande rasfränder.

Dock kom en batikhäxas kommentar om att stoppa upp det i en kroppsöppning på skam då aktivisten enbart sade ”hej”. Detta uppmärksammades av ett flertal personer i närheten och många var skratten som följde mångkulturvurmaren då hon snabbt cyklade generat iväg.

Trots detta så var alla rörande överens om att Nybro var den hitintills trevligaste staden Näste 7 delat ut flygblad i och att det med största sannolikhet inte dröjer allt för länge innan Tyrrunefanan åter vajar i vinden på Nybros gator.

Även ortens ordningsmakt visade upp sig, men enbart genom att åka förbi utdelningen, för att sedan inte synas till mer.

Efter att utdelningen var klar så blev det dags för nästa punkt på listan för dagen, kampträning.

Några timmars träning senare stod den sista delen av dagen på schemat, månadsmöte, som avlades efter lite välbehövlig näring i magar tomma efter en heldag i kampens tecken.

Nu är det dags även för dig att ansluta dig till kampen för vårt folks framtid och överlevnad. Vänta inte, ansök redan nu här.


  • Publicerad:
    2017-11-25 20:00