Lördagen den 26 september hade Näste 4 offentlig flygbladsutdelning i Hudiksvalls centrum. Med två fanbärare och ett antal flygbladsutdelare gjorde man medborgarna uppmärksamma på den hejdlösa massinvandringen och dess konsekvenser, men även om att det finns ett alternativ till vansinnet, i form av Nordiska motståndsrörelsen.

Mottagandet från folket var i det stora hela positivt, förutom från den sedvanliga klick som demonstrativt vill visa sin antipati. Det fördes diskussioner med folk som från början var klart negativt inställda, men som tack vare ett öppet och ärligt sinnelag kunde ta till sig av förnuftsmässiga och rationella argument från aktivisterna, och hade vid slutet av diskussionen en betydligt mer balanserad och förstående inställning.

En polispatrull anlände också efter ett tag till centrum, och även denna gång visade man ett visst intresse för aktivisterna, men var på intet sätt avigt inställda.

När utdelningen var klar for man hem till en av aktivisterna där man hade ett möte, varpå middag serverades. Alternativen som stod till buds var varmkorv och surströmming.

Progressen inom Näste 4 är god. Bor du i södra Norrland och vill vara med i den existentiella kampen för vår ras? Tveka då inte att kontakta nästeschef Ingemar Westerbring på: ingemar.westerbring@nordfront.se


  • Publicerad:
    2015-09-30 10:33